(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Jag låter bilderna tala för sig själv.  Man passar på att njuta medan man kan, med dom allra bästa med sig! Underbar sommardag! 
Elise skulle prompt ut på bryggan där alla hoppade. Hon skulle också hoppa, jisses vad jag hönsade, men jag får väl sätta på henne puffarna nästa gång och se om hon vill hoppa efter det, haha! Nä men till sist njöt hon av att sitta på en liten plats och kolla på vartenda plask!
Å andra sidan lärde jag mig simma när jag var i hennes ålder.  Helt galet. Men vi bodde i Malaysia då och jag dök bara rakt ned i poolen.  Folk fick ju panik såklart när de såg det, jag hade inte puffar eller något. Men jag dök, simmade under ytan och tog sedan emot mig när jag kunde.  Det kanske går i arv, hon är ju helt orädd.  Så hon skulle faktiskt garanterat hoppa i om hon fick chansen.  Dock skulle jag välja en lägre brygga (oroa er inte). 
Hon nöjde sig även med strandkanten, simma med mig och bli kastad och slängd fram och tillbaka.  Vattnet plaskade upp över oss och i våra ansikten men hon bara tjöt av skratt.  Mammas lilla tjej, det där.  Har underbara videos från den stunden!
Sanna

Åh vad härligt det ser ut. Du har bott i USA också va? Kan inte du skriva ett inlägg om ditt liv innan du fick barn och vart ni bott osv. Skulle vara så intressant. Om du vill och har ork förståss, och det inte känns för privat. Kram på er❤

Svar: Ja, det finns en kategori om detta. Jag skrev om det för flera år sedan, men skulle kunna skriva ett nytt inlägg också, absolut! Kram ❤️
Denize

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress