(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

En uppdatering mitt i natten!

Vi tog kvällsbåten hem, tårfyllda lämnade vi ön, vårt andra hem och människorna i huset.  Både min faster och man har jobbat för det mesta när vi varit där, men vi fick en mysig midsommarafton.  
Efter att jag hade nattat Elise igår så satte jag mig med en godisskål och min traditionella kopp kamomillte.  Det om något är vad jag missbrukar, älskar alla rogivande tesorter från Pukka! Så medan mini och mellan sov och storasyster med bestie satt och grillade marshmallows och resten av släkt med company hade party så hade jag egentid och mys med serier! Inte fy skam det heller.

Idag har vi ägnat dagen åt att umgås med alla, packa ihop, köpa med oss donken till båten och sedan så skedde det sorgsna avskedet,  Alltid blir det lika känslomässigt.

Utöver det så gick hemresan sedan smidigt.  Vi hade kupé, fotbollen hann starta men Elise somnade strax därefter, Emilia och hennes kompis gick mest runt och vandrade på båten och så vips så var vi i Nynäshamn igen.  Vi fick snällt nog skjuts hem av en fin människa som installerade min nya bilbarnstol till Elise innan, i sin bil.
Sedan så mötte vi upp Vilde som varit hos kattvakten, fixade i ordning lite och nu har Elise precis somnat om igen.  I sitt eget rum och under sin sänghimmel.  Som vanligt så skrek hon "hemmaaa" när vi klev in, spred ut lite leksaker i alla rum och nu sussar hon gott.

Blir det inte sovmorgon i morgon så blir jag förvånad! Annars är det tur att vi har en helt ledig dag att ställa till rätta tiderna! I alla fall för mig och Elise!

Nu ska jag dricka mitt bedtime tea, vädra lite och sedan njuta av sömn i mitt rum Enda tills bönan ropar "morroon, uppppp, nuuuu!".  Fullt ös så fort hon slår upp sina vackra blå.  Att ligga och dra sig finns inte på kartan.  Man kastar sig upp innan ögonen mins ens har hunnit förstå att de ska öppna 😅

Natti natt✨
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Glad midsommar önskar vi, familjen Östman, till er alla! Vi fick regn, sol i flera timmar och sen kalla vindar och mörka moln.  Så lunchen serverades utomhus i sommarvärme och middagen blev inne.
Så glad att få pussa och krama om alla mina tre barn en dag som denna.  Tittar på dom och känner mig så RIK!  Ni är min lycka, min kärlek, mitt ALLT! Mammas triss i E, så mycket kärlek,

Kram, fina läsare - ni som stöttar mig varje dag ♡
Hoppas att ni får en fortsatt trevlig midsommar!
(null)

Kikar in här idag med positiva besked.  Barnens sommarlov blir inte förstört, tingsrätten prioriterar inte vårt ärende under sommaren.  Det blir ingen förhandling i rätten nu.
På måndag enas advokater om ett upplägg över sommaren som är bra, jag har tittat på det - har ett par synpunkter men det blir ett oerhört bra upplägg som inte kommer kunna brytas, man kommer veta konkreta dagar, veckor etc och samtliga mina barn kommer få må bra.
Jag känner att orosklumpen i magen har släppt, för nu kan vi få våra liv tillbaka.  Så fort allt antecknas i domstol på måndag så kan hela min lilla familj börja LEVA! Inga frågetecken, ingen rädsla, ingen oro.
Alla får återgå till sitt.  

Nu ska vi fira midsommar med vår släkt, sedan berättar jag kanske mer i nästa vecka när allt är satt i sten.
Jag är lycklig nu, känner att ÄNTLIGEN kan man gå vidare och veta att saker kommer vara bra.  Nu pustar jag ut. 
Det förflutna tillhör just det förflutna.  Nu säger jag trevlig midsommar och GLAD sommar!