(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

En uppdatering mitt i natten!

Vi tog kvällsbåten hem, tårfyllda lämnade vi ön, vårt andra hem och människorna i huset.  Både min faster och man har jobbat för det mesta när vi varit där, men vi fick en mysig midsommarafton.  
Efter att jag hade nattat Elise igår så satte jag mig med en godisskål och min traditionella kopp kamomillte.  Det om något är vad jag missbrukar, älskar alla rogivande tesorter från Pukka! Så medan mini och mellan sov och storasyster med bestie satt och grillade marshmallows och resten av släkt med company hade party så hade jag egentid och mys med serier! Inte fy skam det heller.

Idag har vi ägnat dagen åt att umgås med alla, packa ihop, köpa med oss donken till båten och sedan så skedde det sorgsna avskedet,  Alltid blir det lika känslomässigt.

Utöver det så gick hemresan sedan smidigt.  Vi hade kupé, fotbollen hann starta men Elise somnade strax därefter, Emilia och hennes kompis gick mest runt och vandrade på båten och så vips så var vi i Nynäshamn igen.  Vi fick snällt nog skjuts hem av en fin människa som installerade min nya bilbarnstol till Elise innan, i sin bil.
Sedan så mötte vi upp Vilde som varit hos kattvakten, fixade i ordning lite och nu har Elise precis somnat om igen.  I sitt eget rum och under sin sänghimmel.  Som vanligt så skrek hon "hemmaaa" när vi klev in, spred ut lite leksaker i alla rum och nu sussar hon gott.

Blir det inte sovmorgon i morgon så blir jag förvånad! Annars är det tur att vi har en helt ledig dag att ställa till rätta tiderna! I alla fall för mig och Elise!

Nu ska jag dricka mitt bedtime tea, vädra lite och sedan njuta av sömn i mitt rum Enda tills bönan ropar "morroon, uppppp, nuuuu!".  Fullt ös så fort hon slår upp sina vackra blå.  Att ligga och dra sig finns inte på kartan.  Man kastar sig upp innan ögonen mins ens har hunnit förstå att de ska öppna 😅

Natti natt✨
Conny

Havet är vackert. Åkte själv mellan Strömstad och Sandefjord igår. Det var en härligt tur med mycket god mat. Så jag förstår att ni hade det bra och att det gick smidigt. Sedan var det ju Sverige, Tyskland och så synd att det inte gick vägen att slå eller få oavgjort. Med en känsla av att vara Champion i några sekunder. Våfflor på ett lite roligare sätt, tänkte jag - CHVS100. Det hade varit gott, med sylt och grädde.

Lena

Jag är så glad över hur livet har förändrat sig för er. Tidigare lämnade jag din blogg, efter att ha läst ett inlägg, med så mycket sorg och ilska. Nu läser jag varje inlägg med ett leende på läpparna, samt ett hjärta som gläds med er. Alla dina fotografier visar på en sådan kärlek och respekt. Jag håller alla tummar för att det får fortsätta på detta vis. Kram till er alla fyra

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress