Skriver en sen liten uppdatering för er som undrar om hur dagen gick.  Jag började med att tala med min läkare då krav ställdes från fredagens medling.  Min läkare slog dock näven i bordet och förklarade att han inte arbetar på det sättet, han tar inte till sig medlingskonflikter och han tar inte in några andra än anhöriga till sin patient i rummet.  Han sa att det var nog med kränkningar, tre konkreta läkarintyg hade skrivits + medicinlista och nu kunde ett telefonsamtal ske - men sedan sa medlaren att det var nog med "vita rockar och mediciner".  SKÖNT tycker jag, då kan jag äntligen släppa det och gå vidare och ni med för den delen, den pyttelilla delen av er läsare som ständigt ifrågasätter mina läkemedel och mig.  Jag har svarat rätt ordentligt på en fråga angående det i kommentarsfältet så nu får det vara nog.  Jag är född med ett ryggmärgsbråck och skelettmissbildningar, jag får bra behandling för den värk som uppstår av stela muskler som uppstår pga att de "skyddar" min skada.  Jag har alltid och kommer alltid lida av kronisk värk, jag har accepterat det, men med den hjälp jag får nu så reder jag mig.  Idag missade jag dock en tid för akupunktur då jag samtidigt skulle på medling, men det bokades om.  Jag har istället tejpat ryggen, gått med mitt stödbälte hela eftermiddagen och strax väntar tigerbalsam och sängen.  Men medlingen var opartisk idag, en helt annan uppfattning och jag tyckte att det kändes som om vi var på rätt spår.  Skönt att slippa gå därifrån med samma känsla som i fredags, och hem kunde jag åka till de barns som väntade på mig.
 
Utöver det så har Emilia haft kompisar här, de har gjort inspelningar av rödluvan till ett skolprojekt så det var ordentligt med fnitter och ståhej här ett tag.  Jag gillar det.  Jag tycker om att Emilia tar hit sina vänner och att detta är en plats där de får "hänga" istället för att ränna utomhus hela tiden.  Jag är en hönsmamma deluxe, speciellt då Emilia kommer upp i den här åldern nu.  Tänk att min förstfödda fyller fjorton om två månader.  Galet, är jag så gammal!? Nä,vi skojar jämt om att vi kommer vara pensionärer tillsammans, promenera med våra rullatorer och skricka "VAAA" åt varandra.
 
Sedan så lyckades jag även lyfta Elians cykel från skolan till en butik där de reparerar, hämtade sedan ut paket, handlade, åkte hem och gjorde läxor och sedan blev det kväll.
 
Nu väntar sängen. Förhoppningsvis så hinner jag uppdatera med kamerabilder i morgon, jag har så hima många att gå igenom.  Både från tidigare fotograferingar och så de på barnen förstås.  Men ibland känns det som om livet stannar upp.  Så det krävs tålamod för allt just nu.
Hur som helst, klockan har bara tickat iväg i raketfart hela kvällen, så nu är det dags att sova de få timmarna som jag är van vid.  Natti!
Lina

Jag beundrar verkligen din styrka du besitter ❤

Lena

Vad skönt att medlingen kändes bättre idag 💖

Moa

Vad skönt att det gick bättre den här gången ❤️ Med tanke på att medlaren helt verkade ha gått på vad K sade är det bra att någon som sett DIG hela tiden faktiskt reagerar...

Lisa

Skönt att det gick bättre idag. Var det samma medlare? Hoppas han insåg hur fel det vart sist.

Svar: Ja det kommer vara samma medlare hela tiden :)
Denize

Anonym

Tråkigt att du hela tiden måste försvara dig mot domstol, myndigheter, fd och läsare. Det måste vara jättejobbigt. Det är inget brott att må dåligt och det kan alla göra. Dina barn behöver sin mamma och du behöver dem. Ta inte åt dig av negativa kommentarer och människor. Stå på dig!

Anonym

Kl

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress