Kikar in här lite snabbt och publicerarar lite bilder från lördagens Garden Party, det traditionella firandet för min faster.  En kock var här och gjorde speciella höggrevsburgare och så tillbehören som jag fick på bild här ovanför.  Oerhört god mat, trevligt sällskap, massa prat med både närstående och gotlänningar som bor i området.  Det var trevligt!
 
Jag är även inne och läser snälla kommentarer och svarar på sämre kommentarer och helt onödiga frågor.  På tal om det, vet ni vad jag fick för erbjudande idag? Ett mail om ett tv-program som jagar nättroll.  Hon hade snubblat över min blogg och berättade om programmet som Robert Aschberg bla är programledare för.  De ville leta upp trollen på min blogg och konfrontera dom, haha, tyckte det var ett riktigt roligt erbjudande. Då skulle jag alltså få möjligheten att berätta om vad jag blivit "utsatt för" och så bemöter Aschberg denna/dessa person/er.  Vad säger ni, ska jag vara med och trolljaga lite?
 
Nä, nu ska jag luta mig tillbaka och hitta någon serie att se på.  Har nyligen avslutat andra säsongen av 13 skäl varför.  Jag ligger flera år efter när det kommer till mitt serietittande - så jag har en rad program att välja bland.
 
Ha en fin kväll, så återkommer jag kanske i morgon (om bönan tillåter) med bilder från senaste veckorna.  Jag har börjat sortera och redigera.  Skoj när man väl får chansen! Puss och kram på er, fina läsare!

Och klicka på hjärtat vettja, om ni vill se oss jaga troll 😂❤️
Sanna

Jag tycker absolut att du ska göra det! En annan fråga, vart är Elises klänning köpt? Den är ju så fin😍😍

Svar: Haha ja vi får se, det vore kul att se den konfrontationen även om jag ogillar att se mig själv på film, jag ska sova på saken! Klänningen är från Next som har sååå mycket fina kläder 😍
Denize

Vivi

Tycker att du ska vara med om du orkar. Visst hade det varit bra att sätta dit de som faktiskt inte kan stå för sina åsikter och bara skriver för att få andra att må dåligt men du måste känna efter.
Du och din lilla familj har ju mycket runt er så hjälp hade varit fint.

Carro

Ja, gör det! Vore spännande att höra deras "förklaringar" till ett och annat.

Karolina

Meen va kul! Haha självklart ska du vara med! Få lite klarhet och sedan ro. Säg ja :)

Carina

Men jag undrar så här: Vad menar du med nättroll? För någon vecka sedan drygt, tror jag att det var, skrev jag en kommentar som du tolkade så att jag satt mållös! En vänlig mening om att jag var glad för att din dotter var hemma hos dig igen läste du som att jag ville dig illa på något sätt. När jag ställde en enkel fråga, eftersom jag inte hade tid att läsa tillbaka i bloggen flera månader och inte förstod vad du avsåg i inlägget, var jag helt plötsligt "ständigt överlägsen" (jag minns inte det exakta ordet, men andemeningen var att jag hela tiden skrev översittaraktiga kommentarer). Jag bara skakade på huvudet och tänkte att det var förståeligt att du inte mår bra med tanke på vad du går igenom men att det väl ändå fick finnas gränser. Och därför blir jag ganska nyfiken. Om alla som inte bara skickar hjärtan och kramar utan kanske också engagerar sig (på ett seriöst sätt) lite mer i vad du skriver är nättroll? Då blir det liksom lite svårt med definitionerna.

Men jag tycker absolut att du ska vara med i programmet! Det skulle vara intressant att se vad dina troll har skrivit.

Uppriktigt vänliga hälsningar från den andra ön i Östersjön. Hej med dig och hoppas att det löser sig för dig på alla sätt och vis.

Svar: Du är inte vad jag kallar för ett nättroll, även om jag tyckte att det var onödigt att fortsätta trycka på ”om du visste att jag inte mår bra” med flera kommentarer hela tiden när jag själv förklarat tusen ggr och det fick nå ett stopp? Såsom du skrev då var absolut inte som du skrev denna kommentaren. Tack detsamma hej!
Denize

Anni

Har du så mycket troll? Inte för jag läser alla kommentarer men tycker de flesta är snälla.

Svar: Jag har väldigt många snälla läsare, så att de valde min blogg är intressant - men det är väl pga den sjuka situationen man är i, så har FORTFARANDE folk mage att sitta och skriva elakheter om det hela. Den värsta typen är dem som följer mig på instagram och kommenterar anonymt här. Det är dessa jag skulle vilja konfronterandes isf, sedan finns det några till som skrivit riktigt fult och de vill jag ställa mot väggen, har redan en aning om vem/vilka de är och de hade aldrig sagt det till mig ute på stan till mitt ansikte - men anonymt på nätet är man jäkligt kaxig 🤮 men återigen jo! De flesta av mina kommentarer är fantastiskt fina!
Denize

Camilla

Tycker att du ska vara med! ❤️

Heléna

Jag tycker det är lite jobbigt att se på tv, har inte riktigt ro i kroppen men jag fastnade för Parenthood med hon mamman i Gilmore Girls, det är en skön feelgood serie, typ som Gilmore Girls. Bara sådär enkel att se. Tips! =) Med sambon så ser vi The Wire på kvällarna, den är också helt okej.

Svar: Ja dessa förstnämnda har jag sett, sista kan vara en nyhet! Tack för tipset :)
Denize

Linda

Jag har helt missat att du blivit utsatt (förutom några kommentarer om folk som varit på ”pappans sida” men dom har ju rätt till sin åsikt också ) men är det så att du är trakasserad så tycker jag det är en bra idé att vara med i stalkers så du blir av med den/dom som trakasserar dig. Följde det programmet när det gick för 5-6 år sedan eller när det var. Visste inte att dom ska göra en ny säsong. Kul! 😊👍🏻 Kan även rekommendera att polisanmäla alla hot och trakasserier och inte godkänna eller svara på sådana kommentarer.

Anonym

Du måste se Queen of the south .Netflix. animal Kingdom på viaplay eller empire på viaplay. Games of thrones på hbo 😆

missayannasvarld.blogg.se

Trolljakt låter ju roligt ju. Få de vad de förtjänar de små liven. Robban är bu dessutom ingen som man leker med. Har djup respekt för den mannen.

Linda

Carina, jag läste också din kommentar för en vecka sedan och om du själv inte förstår varför den uppfattas som överlägsen så bör du fundera ett extra varv. Du anklagade Denize för att ha kidnappat sitt barn! Jag tror inte ett dugg på att du är så ovetandes och naiv som du försöker framstå. Frågan är bara vad du får ut av att kritisera Denizes sätt att agera, skriva, ja allt? Som läsare kan jag skriva under på att det börjar bli tröttsamt.

Marie

Hmm, inser att jag är ensam bland de som kommenterat som inte tycker du ska göra det. Tänker bl.a att man kanske ”göder” folk som är elaka (fler dumma hittar till din blogg)? Men det kanske är långsökt, var bara min tanke. Ta hand om dig/er. Så glad över att Elise är hos dig igen. Kram från en läsare. PS. Lycka till oavsett med troll-programmet, följ vad hjärtat säger.

Svar: Förstår hur du tänker och har tänkt i samma banor - även om det vore skönt med en konfrontation från elaka människor som sparkar på någon som i princip ligger (av oro och stress över hela den här mardrömmen). Skulle gärna vilja veta hur dom mår bra av att göra så. Men jag fick återkomma i augusti om jag kände mig osäker och hade fullt upp nu, så de är uppenbarligen mycket intresserade av att låta mig medverka. Jag vet många som är nervösa nu 🙄
Denize

Conny

Det är svårt att råda tycker jag. Det är ju inte så lätt att sätta sig in i hur du känner och vad som kan orkas med. Hoppas det går bra vilket du än väljer.

Emelie

Jag tycker absolut du ska vara med om du orkar!!

Louise

Jag tycker du ska göra det om du orkar!

Ditte

Svårt att råda. Det beror ju en del på programmets vinkling. Men dessa "nättroll" i ordets rätta bemärkelse som gömmer sig bakom en anonymitet och inte vågar stå för sin åsikter skulle behöva fundera en extra gång på vad de skriver och varför.
Fundera och se vidare. Och känn efter tror om du orkar.
Många tankar till dig och barnen
Kram

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress