Har såååå många kamerbilder,både från förra helgen och igår och idag blir det nog fler! Men jobbade ju som en tok förra veckan och hade knappt tid att titta på bilderna, men i veckan är jag ledig mer och helst vill jag ju då ha Elise istället för att hon ska vara med någon annan.  Är jag ledig på dagtid så tycker jag att jag borde få tiden med henne - men jag ska försöka tala om det med medlaren.  Annars så ska jag öppna, sortera, redigera och pulicera alla JÄTTEMYSIGA bilder!
 
Men ville bara lägga in några mobilbilder från gårdagen.  Tänk att Elise har gångavstånd till ett sådant här liv, hon har även fått en ny förskoleplats - som även dom har gångavstånd till havet och skogen.
Hur som helst så ville jag bara snabbt uppdatera om hur mysigt vi hade det igår.  Elise plaskade och badade massor med oss, somnade sedan - man blir ju trött av att simma, sedan fortsatte dagen med mat från en uteservering, men vi valde att sitta nere vid vattnet... och så lektes det massor i sanden med leksaker - men roligast var alla snäckor och stenar, haha såklart! Egentligen helt onödigt att köpa leksaker till henne, då allt annat är roligare.
 
Idag ska vi åka och hälsa på hos min kusin, i deras nya hus, så får barnen vara med sina sysslingar! Solhäng, lek och hopp på studsmatta - det ska bli kul.
 
Önsker er alla en finfin söndag, det ska vi ha ♡
Emma

Hej på dig.. så fin blogg du har med fina bilder.. kram Emma..😍😍😍

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress