(null)

(null)

(null)

(null)

Livet på sjön

Lite kontraster från hur hon har levt och hur hon skulle kunna leva.  Den här tjejen älskar skog, hav, sjö och natur.  Det enda hon vill är ut, ut, ut!  SOM hon njuter just nu och kan få fortsätta med om man tänker på boendeförhållanden.

Frihet och harmoni.  Lugn och ro. Ingen stress.  Hon kan vakna när hon vill och leka med barn som hon vill.  Jag älskar att se glada barn som njuter av miljön.  Kärlek ❤️
Conny

"...Jag älskar att se glada barn som njuter av miljön..." Tror jag det, så måste det vara också!

Conny

Tittar in igen och läser. Tycker fortfarande att detta var spännande. Sammansatt och intressant om jag får säga så. I alla fall betydligt bättre är spelet som svenska landslaget presterade mot Peru o går då resultatet blev 0-0. Själv fick jag Goolga efter en bra e-handelssida för att inte bli helt uttråkad. Då är det uppiggande med denna bloggen som tröst.

Johanna

Att se henne hemma igen gör mig såå glad! Är det spikat vilken dag ni ska till rätten igen?

Svar: Nej, har ingen aning om vad som komma skall. Mer än ett inbokat möte med medling på onsdag vilket känns lite märkligt, men jag uppdaterar mer om det när jag får info från min advokat. Och ja, att ha henne i tryggt förvar med den stora del av sin familj som hon berövades så länge - det är för mig obeskrivligt betydelsefullt just nu.
Denize

Emiza

Skönt att ha henne hemma igen.

Sanna Lindberg

Vilken lättnad det måste vara i mamma hjärtat!!❤️ Känner igen mig lite i det du skriver då jag var med om ”massa strul med ex” som slutade i Tingsrätten för många år sen. Kämpa på och hoppas allt löser sig till det bästa💕

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress