(null)

Ligger här sömnlös, stirrar i mörkret, undrar och funderar.  En stor bit av mig hoppas på att morgondagen är början på ett värdigt liv åt Elise.  Att man kan jobba från här och nu och med jobba så menar jag att samarbeta.
Jag saknar min yngsta dotter för varje andetag jag tar.  Jag saknar henne även när jag är med henne de få timmarna jag får, för jag vet att det är för lite och att hon behöver mer.  Hon pratade massor om sina syskon igår. Hon Ville ha dom där, men det gick ju inte.  Hon sa även "hemmaaa, sova mamma, fammo nääe".  Tänk att det sker en explosion av utveckling i den här åldern, så magiskt! Att hon kan bilda meningar med tre ord ungefär.  Jag är så förälskad i den lilla mini-människan.  Som är så lik sina syskon till sättet när de var i samma ålder.
Elise var så glad igår, trots att hon hade sovit en kvart med farmor så sprudlade hon hela timmarna ändå.  Och som jag sagt; farmor får gärna vara farmor - det vill jag. Men jag är mamma till Elise och jag anser att hennes närstående bör vara glada över att hon har en FRISK och pigg mamma.  För ja, just nu sover jag runt tre timmar men fixar vardagen ändå.  Jag saknar bara henne, får ingen ordentlig inre ro.  Hade det varit tvärtom så hade jag varit SÅ glad för Elise skull.  Uppriktigt.

Jag ber verkligen att morgondagen är starten på något nytt.  Jag har massor med förslag till samarbeten - så länge hon får tillgång till oss båda.
Jag ska inte förklara mig.  Jag är även hennes vårdnadshavare - hon förtjänar att få sova här med, ta igen tiden hon gått miste om och sedan dela upp allt rättvist.
Jag funderar även på att öppna delar av min journal även fast min läkare sa ett strikt nej, även domare, advokat och medlare.  Det ÄR sekressbelagt och ja det är hemskt att kränkas återigen.  Men han bad om Min medicinlista och fick den, utöver det tre st oerhört konkreta läkarintyg.  Det borde ju räcka, nu får han glädjas åt att Elise har en frisk och stark mamma.

Snälla.
Tänk på Elise i morgon, vad hon behöver.
Låt inte barnen lida mer. Låt livet gå vidare nu kan  vi bägge se till hennes bästa.
Jag vill. Jag vet att hon vill - hon har rått till det, till mig, till oss, till sitt liv. 

Hos farmor hälsar man på eller sover över ibland.  Det är normalt, så ska det vara!
Inte bo. Inte varje dag. Elise har ett hem, förskola och trygghet.

Snälla.
Ge henne det liv hon förtjänar,
Så slipper vi kriget, bråket, komplikationer, stress och lidande barn.
Snälla - låt morgondagen gå som den ska. För vårt barn.  Jag ska inte behövs böna och be, ligga sömnlös över nerver. Att ha min dotter hos mig ska vara en självklarhet, jag gör vad som helst för den där flickan.

Håll tummarna för ett samarbete, för att Elise prioriteras, för att den här familjen får frid någon gång.  Låt alla barn må bra, så slipper man ligga här med en klump i magen... mitt i natten.  Varje natt.  Elise täcke doftar ine länge av Elise. Det täcket jag kramat om så hårt.  Jag vill få tillbaka doften.

Jag vill drömma om dig elise, att jag en dag kan säga att jag och din pappa gav dig allt du behövde. Det är min dröm.  Att han bara inser att jag är en bra mamma  och sätter personliga agg åt sidan.

Jag måste sova. Jobbat helt galet mycket, varit SÅ trött, men så ligger man och saknar Elise, är orolig  inför morgondagen.  Ber om rättvisa nu, nu år det dags. Nu måste det vara nog.

Sara

Lycka till idag! ❤️

Angelica

Lycka till idag. Jag hoppas att medlingen hjälper.

Visst kommer Elise hem idag för helgumgänge?

Grethe Hagen

Tenker på dere og holder alt jeg har for at det skal bli det BESTE for Elise idag!!!!! 🌸💮🌻🍀🌹🌼💐🌼💜❤

Sama

❤️❤️ Vi är många som håller tummarna stenhårt tillsammans med dig och henne. Hon är värd dig, och syskonen är värda varandra, alla tre!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress