Triss i sommarfina barn.  SOM jag älskar dessa underbaringar!
Moa

Fantastiska bilder! <3 <3 <3

Karin B

Vilka fantastiska bilder!

Emilia

Så himla fina bilder! 😍

Hanna Karlsson

Wow, så fina bilder! <3

Conny

Alla bilder är jättefina. Jag gillar bild nummer (uppifrån) två bäst för att den har aningens mer mörka toner och det är rörelse samt fokus där fickornas blickar möts i det "gyllene snittet".

Anonym

Jag måste fråga en sak, varför skriver du om A's andra barn som Elians halvsyskon? Men du skriver aldrig om dina egna barn som halvsyskon. För det är dom ju. Dom är inte heller helsyskon så varför göra skillnad på barnen? 🤔

Svar: Kanske för att mina barn har bott tillsammans och växt upp tillsammans 24/7 och jag har varit ensam mamma på heltid till de stora? 🙄 Ingen pappa delaktig, så det har bara varit vi? Blod är inte alltid tjockare än vatten.
Denize

Emma Elisabeth

Anonym: Kan ju vara för hon uppfostrar dom tillsammans. Inte konstigt att man då kallar de som syskon för man ser ju dom som det eftersom man uppfostrar dom. Uppfostrar man människor tillsammans så brukar de automatiskt vara syskon

Marxia

Jag anser att syskon är mer syskon när de kommer från samma buk och underliv än från en spermie och en pung. Pappor finns det många av men mammor finns det alltid bara en av. Så för mig är de mer syskon om de har samma mamma men olika pappor och dessutom växt upp ihop.

Svar: Ja många av mina närstående har kallat dom för spermadonatorer bara med tanke på att de inte direkt funnits med i bilden 😅, medan barnen, SYSKONEN, har växt upp och varit med mig 24/7. Hade varit klar skillnad om det varit varannan vecka hit och dit. Men det var ju bara vi.
Denize

Charlotte

Marxia: What? Oftast finns det väl en mamma och en pappa per barn?😂😂😂

Svar: Tror att hon kommenterade ur mitt perspektiv, eller liknande situationer då pappan försvinner och mamman alltid är mamma och tar per automatik hela ansvaret.
Denize

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress