(null)

Kikar in här idag med positiva besked.  Barnens sommarlov blir inte förstört, tingsrätten prioriterar inte vårt ärende under sommaren.  Det blir ingen förhandling i rätten nu.
På måndag enas advokater om ett upplägg över sommaren som är bra, jag har tittat på det - har ett par synpunkter men det blir ett oerhört bra upplägg som inte kommer kunna brytas, man kommer veta konkreta dagar, veckor etc och samtliga mina barn kommer få må bra.
Jag känner att orosklumpen i magen har släppt, för nu kan vi få våra liv tillbaka.  Så fort allt antecknas i domstol på måndag så kan hela min lilla familj börja LEVA! Inga frågetecken, ingen rädsla, ingen oro.
Alla får återgå till sitt.  

Nu ska vi fira midsommar med vår släkt, sedan berättar jag kanske mer i nästa vecka när allt är satt i sten.
Jag är lycklig nu, känner att ÄNTLIGEN kan man gå vidare och veta att saker kommer vara bra.  Nu pustar jag ut. 
Det förflutna tillhör just det förflutna.  Nu säger jag trevlig midsommar och GLAD sommar!
Sara

Vad innebär det att advokaterna enas om ett upplägg och det antecknas i domstol?

Svar: Med tanke på att jag har Elise och tingsrätten inte vill ta upp vårt ärende på flera månader så är det min uppgift att se till så Elise får tillgång till sin pappa också. Han kommer ha semesterveckor och jag vet med säkerhet att hon är trygg då. Så upplägget är HUR han ska få ha Elise i sommar, samt när jag har henne. Och förslaget om detta var jag 98% nöjd med - äntligen kan vi enas lite. Vilket är super för Elise skull och mina andra barn såklart. Jag blev förvånad över upplägget då det faktiskt var det första rättvisa och mest praktiska förslaget som kommit. Antecknas detta i domstol så är det som ett kontrakt - då får man inte bryta. Och då är allt frid och fröjd. Jag kan berätta sen när jag har fört fram mina synpunkter och när jag vet att allt är spikat och klart.
Denize

Erika

Vad skönt att läsa att allt verkar ordna sig!😊 Glad midsommar🌸

Susanne

Det är underbart! Som ni behövde detta efter hemska våren ni haft du och barnen. Ja nu kan ni slappna av och bara njuta av lugn och ro och att ha varandra. Glad midsommar och trevlig sommar till er alla fyra🌺🌸🦋

Johanna

Jag skulle säga att det nu är ganska tydligt vart Elise hör hemma. När du har henne blev det ingen förhandling = ingen oro att hon skulle fara illa hos dig. Skönt att äntligen få lite glada nyheter. Önskar er en underbar sommar. Det är ni värda!

Maria Pettersson

Så bra att det har ordnat sig! 😊 hoppas ni hade en fin midsommar tillsammans!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress