VARNING FÖR LÅNG TEXT
för er som inte gillar det
 
Nu kommer jag göra något som jag egentligen inte ville göra, men på något sätt måste jag försvara mig.  Jag har blivit tillbakadragen till 2009-2010 av personer som inte visat något större intresse 95% av Elians liv, främst hans biologiska farföräldrar och även han biologiska far.
Min advokat nämnde att de hade skickat in brev, men avrådde mig från att läsa då det mest var "Dumma dumma Denize".  Så jag kände att det var något onödigt bullshit och efter dessa mardrömsveckor så orkade jag inte lägga energi på något som inte verkade viktigt.
Men nu har jag insett hur pass mycket förtal och lögner som stod i dessa brev.  Jag och Elians biopappa talades vid i närmare en halvtimme igår, allt verkade bra, han påstod att det jag sa inte alls stämde, han hade aldrig nämnt hur jag var som mamma, inget till min nackdel, han hade sagt att han inte ville ha med saken att göra.  Men ja, vill man inte ha med saken att göra? Klicka bort samtalet och låt bli att skriva långa brev då - speciellt då han och jag hade återupptagit kontakt och kommit överens om att en relation mellan honom och Elian skulle skapas, så fort den rättsliga processen var över - då detta har påverkat Elian enormt mycket.  Han var förkrossad de veckorna han inte fick träffa sin lillasyster.... när vi tvingades vara inne i den lägenheten med människor som han inte ville vara med - med tanke på vad de utsatt honom för.
Elian är en åttaåring med känslorna utanpå, en riktig tänkare som analyserar allt från litet till stort - något som han fått från mig, då vi är precis lika känslomässiga.  Hur som helst, jag och pappan enades om att vi skulle successivt introducera honom, ta det långsamt och försiktigt och att det var bäst att göra det när Elian är mottaglig, då han alldeles nyligen blivit så extremt sviken av personer som han trodde var familj.
 
Hur som helst, under samtalets gång så fick han chansen att göra rätt för sig.  Han skulle ta kontakt med den personen som han pratat med och uppenbarligen ljugit för.  Han sa att han skulle ta en diskussion men sen sades det att ett enkelt sms skulle räcka, med ett erkännande om att han ljög.  För tydligen hade jag ju anklagat honom för att vara otrogen när jag var gravid.  Men det stämde inte. Hmmm.... TUR att bevis har sparats, just om sådant här skulle uppstå.  För Elians del i framtiden, när han blir STOR - om han skulle ha frågor om hur det var och varför det var som det var.  Jag känner en enorm lättnad över att jag var klok nog att tänka så.  Att jag har allt kvar.
Nu har jag inte fått någon information om att den kontaken skedde - då det skulle ske igårkväll, därför känner jag ett STORT behov av att försvara mig - då han och hans föräldrar LJÖG i brev till domstol.  Jag tog det inte allvarligt då, men nu förstår jag hur allvarligt det är.
För det första så är tydligen deras upplevelser identiska.  Om man inte accepterar min vilja, så bemötts man av ett stort drama - både från mig och sociala medier.
För det första, jag har en blogg, det har varit ett yrke, det finns till och med en inriktning - alltså en utbildning att bli en "influencer" som det heter - just som jag, som har sociala kanaler.  Förstår ni? folk utbildas till att göra det jag gör.  Men jag skriver en personlig blogg, en livsstilsblogg där jag inte förskönar - snarare motsatsen.  Jag är extremt öppen och ärlig med mina känslor, då det är enkelt för mig att skriva av mig.  Jag valde aldrig att låta detta bli ett yrke, det började som en dagbok och ett tag senare blev jag anställd och har flyttat mellan ett par olika portaler - men detta är alltså ett JOBB.
Och grejen med identisk? VAD FAN VET du om det, pappa2? Har du en susning om vad som skett här hemma? NÄ för du har inte brytt dig ett smack.  Precis som han sa i telefon igår så "var han för feg".  Mhmm okej? Precis som jag då sa till honom så köper jag inte det.  Vill man ha sitt barn i sitt liv så går man över eld och vatten för dom.  Man gör allt.  Precis som jag gör nu med min älskade, underbara lilla minsting som tagits ifrån mig.  Jag har gått igenom ett helvete senaste åren, jag har mått skit, jag levde under förhållanden då jag trodde att jag behövde dö, för att jag inte gjorde någon nytta på jorden.  Men jag kämpar arslet av mig dag in och dag ut för att få tillbaka henne, när jag egentligen hade kunnat ta henne för längesen då jag har lika stora rättigheter men jag tänkte på hennes bästa.  Precis som jag alltid gjort, tänkt på vad som är bäst för mina barn.
 
I samtalet igår så sa han att han verkligen inte nämnt något om mig som person eller mamma - utan bara att han "skrivit ett par rader" om att han träffade Elian några gånger och den sista gången blev jobbig.   MEN detta stämmer inte.  Ett par rader? 
Det har skrivits att han inte gjort någon skillnad på hans barn eller valt bort Elian.
Jaså? Vart har du varit alla dessa år då - om du inte gjort någon skillnad på dom eller valt bort honom? Precis som det nämndes i telefonsamtalet så var han för feg.  Men nu var det skillnad, han hade växt upp och vuxna människor pratar med varandra.
JA! Därför har jag och flera anhöriga försökt ta kontakt med farföräldrarna och jag har tagit kontakt med pappan ytterligare några gånger.  Men ingen ändring.  Jag har sms:at den biologiska farfadern två gånger och bett dom ringa mig, alternativt att vi möts upp då jag kräver en förklaring på deras lögner och grova förtal - som inte bara sätter ett oskydligt flickebarn i kläm (som dom inte överhuvudtaget har att göra med) men även deras biologiska barnbarn som redan mått dåligt och NU efter rätten mått ännu sämre, då han saknar sin lillasyster och inte alls förstår varför det ska vara som det är. När han gång på gång säger hur mycket han älskar mig, vilken bra mamma han har, överöser med kramar och pussar trots att han ändå är åtta år gammal - och börjat "vilja vara stor" - men när saker är jobbigt, då spelar åldern ingen roll.  Så han KAN INTE förstå varför Elise inte får samma sak som han och Emilia, då de äntligen fått sin riktiga mamma tillbaka då i mars.  Att allt är lugnt, tryggt, skönt och utan bråk och ståhej (som har ärrat Emilia mest, då hon har varit den som sett, hört och förstått, men även Elian har en stor förståelse - han är mogen för sin ålder, alltid varit riktigt duktig som sagt på att analysera, tänka och förstå).
 
Då jag inte får några svar eller förklaringar, inte heller mina anhöriga som har försökt ringa.
Då försvarar jag mig här och sedan kommer jag gå raka vägen till polisen och anmäla breven för förtal.  Speciellt det ena.  Det är bland det hemskaste jag hört/läst.  Det är sjukt, så fel och så långt ifrån sanningen man bara kan komma.  Att skicka in det dom gjort till en domstol - det är allvarligt och bravo baby daddy 2 och föräldrar till honom, jag skickar er gärna en pokal och pris för årets vidrigaste människor.
 
Tydligen har jag varit så förfärlig i min blogg att somliga blivit "attackerade" och behövt skydda sig? Jaså? Ni bloggläsare som har attackerat dessa stackare, vilka är ni? Det skulle vara intressant att veta.
 
 
Här är jag, om ett par månader blir det nio år sedan.  Här hade jag en liten, liten mage.  Redan början av graviditeten var hemsk.  Jag ska inte skriva så mycket om det, ni kan ju gå tillbaka och läsa.  Men jag kräktes, mådde fruktansvärt illa, blev sjukskriven pga detta och var i princip orörlig då jag kräktes och svimmade.
Dessa farföräldrar har så vänligt skrivit att jag aldrig ville hitta på något, för att jag bara skyllde på trötthet, migrän och ryggvärk.  MORR, en utav er är kvinna.  Du har fött flera barn och jag antar att du har väninnor som skaffat barn? Vet du/ni hur olika graviditeter är? Den med Elian var hemsk, första veckorna orkade jag gå ut till stranden osvosv men PANG sa det och så var jag slut.  Konstigt, ovanligt? NEJ! Att använda det emot mig? Jättemärkligt tycker jag.
Då jag "aldrig orkade hitta på något" så gick baby daddy ut och var otrogen.  Jag väcktes kl 1 på natten av den tjejen han varit med.  Telefonen terroriserades, men jag kände inte igen numret så jag svarade inte.  Sen kom sms, efter sms, efter sms och meddelande på röstbrevlådan.
Det var en tjej som då länge ville splittra på oss.  Och det lyckades hon med (tack och lov).  Allt detta finns kvar - ALLT!
Jag knäcktes, såååå tidigt i min graviditet.  Jag mådde som sagt pyton, sedan kom detta.  Jag pratade med den blivande pappan men han nekade och nekade, tills det kunde bevisas och han erkände.  Jag gav honom en ny chans och sedan kom det fram information om att han gjort liknande saker med andra tjejer.  Jag bröt förhållandet.  Konstigt? Nä, inte i min värld.  Jag har självrespekt.
 
Enligt brevet så blev jag gravid och då tog förhållandet slut av "olika anledningar".  Ja men det var ju ett fint sätt att berätta att er son varit med en annan tjej än hans gravida flickvän och sedan gjort fler olämpliga saker.
Som sagt, som har sparats - för att kunna bevisa att det inte är jag som är boven i dramat - då jag ALLTID haft det på känn att det skulle bli så någon gång.
 
Jag träffade dessa farföräldrar när Elian föddes och jag sa att de var mycket välkomna att komma och hälsa på när de än ville, vi pratade och det var med all vänlighet.
Men i brevet står det att det var tomma löften och kalla ord.
Jaså? DOM hörde ju aldrig av sig, de visade inget intresse.  Jag var en nybliven ensamstående mamma till två.  Skulle jag då jaga dom och be dom träffa sitt barnbarn? Vill man ha kontakt så är det väl inte så svårt att ta upp telefonen och ringa? Eller? Fick jag ett enda samtal? Nej.  Inte på väldigt lång tid.
 
År 2011 "flydde" jag till Spanien.  Flydde!? Kontakten med pappan hade dött ut.  Han var här några enstaka gånger när Elian var nyfödd sedan hände inget.  Jag kände inte att jag var bunden till något, Elian var ett år och några månader och jag åkte då till Spanien, först och främst som en långsemester - men det blev en vistelse på närmare tre år, för att vi trivdes och jag gillade tanken att introducera barnen en ny kultur.
Jag flydde inte.  Jag reste.  
 
Hur som helst så tog baby daddy 2 kontakt igen.  Han ville jättegärna komma och hälsa på i Spanien, vilket inte var några problem alls.  Jag var glad över den kontakten som skedde, att Elian 2 år och han klickade, det säger jag inget annat om.  Vi hade det faktiskt bra.  Vi umgicks mycket, han var välkommen hem till mig på middag tillsammans med mina föräldrar som ofta var där.  Vi skrattade och hade kul och han sa "ni är så härliga, jag skulle vilja bli en Östman".  Vid avskedet var det lite ledsamt för pappan och även för mig då jag tyckte att det var så roligt att han engagerade sig i Elians liv.  Då ett barn har rätt till båda sina föräldrar om den möjligheten finns.
Jag hade släppt allt med graviditeten, det hade gått ett tag, precis som med allt - så går livet vidare.
Vi höll kontakten och en till resa bokades.
Vid den resan så berättade han att han hade gjort ytterligare en tjej gravid - men han var så ledsen, han önskade att hon skulle göra abort - då han äntligen tagit upp kontakten med Elian igen och att detta bara ställde till det.
Men i brevet, där står det att JAG krävde att han omedelbart skulle åka hem och kräva att den tjejen skulle göra abort? WHAAAAT!? Jag behöll min dotter när jag var fjorton pga en anledning, jag är inte särskilt mycket för abort (dömer dock ingen som gör det - alla gör som dom vill, men detta är min känsla bara).
Baby daddy 2 betedde sig olämpligt, när han senare åkte hem så fortsatte han att skriva olämpliga saker.  Då varnade jag den blivande mamman då jag var rädd att han skulle göra samma sak mot henne som mot mig när jag var gravid.  Detta fick JAG dock skit för, en jäkla massa skit om hur elak jag var.  När jag bara ville varna någon om att något fruktansvärt skulle kunna hända - för att bli bedragen när man är gravid, som skörast och mest känslomässig. Det är hemskt, hua. 
Jag har verkligen gått vidare från allt detta, lagt det bakom mig, inte ens tänkt på det.  MEN när dessa brev dyker upp i en tvist angående ett barn de inte ens känner eller har att göra med.... då måste alla förstå att jag brinner inombords.  Speciellt när det gäller farföräldrarna som visat noll intresse.  Jag har vandrat förbi dom MED Elian i denna staden - och de har tittat bort.
 
Hur som helst så kom även farföräldrarna till Spanien.  Inte för att träffa Elian dock, då vi inte hade kontakt.  Men när jag fick reda från baby daddy 2 att de hade valt att hyra en lägenhet i det huset jag bodde i, en våning rakt över mig då blev jag faktiskt upprörd.  Det minns jag.  Om de inte brydde sig om Elian, vafasen skulle de göra så jäkla nära då?
MEN vi träffades faktiskt och saker redde ut sig lite.  De berättade att de just fått reda på att deras son gjort en tredje tjej gravid, det fick de reda på när de checkade in, att de skämdes och inte alls visste hur de skulle berätta för mormor (tror jag att det var, någon släkting i alla fall - som skulle ta nyheten dåligt tydligen).
Enligt brevet var jag bara sur och arg.
Eh? Hur kommer det då sig att jag fotade Elians halvsyster tillsammans med mina två stora barn? Hur kommer det sig att vi badade i poolen tillsammans? Hur kommer det sig att det snackades så jäkla mycket skit om en utav mammorna medan de höll händerna för barnets öron? De var verkligen friskt öppna med att snacka skit om det ena och det andra.  Någon sur och arg stämning från mitt håll? Nä verkligen inte.  Till och med det kan bevisas, då hade jag väl aldrig umgåtts på det sättet att jag tog mig tiden att frivilligt fota barnen? Eller?
Och tydligen kallade jag henne för "Flickan" - vad det nu har för betydelse? Jag har alltid sagt hennes namn, då hon en gång i tiden klassades som mitt bonusbarn och jag tog mig an henne.  Så nej, "Flickan" har jag inte kallat henne.  Jag styrde upp utflykter och övernattningar under tiden jag var tillsammans med hennes pappa, jag serverade frukost.  Lagade middag när hon kom hem från ett annat hem och inte hade fått mat.  Jag fanns där för henne, inte länge, men ett tag - och så planerade jag förstås hur hon och Emilia skulle få dela rum då vi skulle flytta ihop.  Men hon bodde hos farmor och farfar (och vad jag förstår av brevet så gör hon det än idag, osäker dock - så kan inte uttala mig så mycket, men det stod något om att de har det mycket nog med en funktionshindrad och ett barnbarn som bor där, så ja... jag vet inte).
 
Sedan så kommer ytterligare en lögn.
I januari var jag tvungen att åka till Sverige med kort varsel och lämnade Elian kvar i Spanien.
Nej.  Elian följde med mig.  Om ni vill skriva brev till domstolen - ta gärna reda på fakta först.
 
Sedan så skriver jag tydligen om många lögner och Nynäshamn är en liten stad där alla pratar om varandra och ja, jag kan intyga om att folk snackar skit i den här byhålan.  Men jag har ALDRIG skrivit en enda jäkla lögn om dom eller deras son och återigen - jag har bevis på det.
Sen att folk här pratade om dom? jaaaa vad ska man säga? Stå ert kast.  Inte för att jag tror att särskilt många pratade om dom, då mina närmaste vänner inte bodde eller bor här.  Jag har bara haft släkt här och dom är inte sådana som gapar och skriker på folk på stan - såsom de får det att verka som.  Helt absurt.
Och så godkänner jag heller inga negativa kommentarer?
Nehe? Till och med en bloggläsare häromdagen märkte att mitt kommentarsfält blivit negativt.  Skitsamma, onödig sak att ta upp.  Förstår inte riktigt var de ville komma med det?
För det mesta är mitt kommentarsfält ändå inte modererat - så ALLA kommentarer kommer in.  Just sayin.
 
Men nu till det mest allvarliga.
De hävdar sig veta att jag TAR MYCKET STORA DOSER OPIATER, är aktiv på vårdcentraler och träffar olika läkare.  Nu ska vi se här, jag vet att farmor jobbar på vårdcentralen.  Har hon öppnat min journal? Då har hon begått ett enormt tjänstefel då hon inte har någon rätt att göra det.  Jag kommer omedelbart ringa på måndag och höra med den vårdcentralen om vad hon har gjort.
För ja, jag har redan erkänt att jag har ätit och provat många olika mediciner.  Jag lever med kronisk värk.  Jag har fått hundratals mail från mammor som lider av värk pga olika skäl som äter opiater eller andra narkotikaklassade läkemedel.
Nu har jag dock slutat med dessa opiater, så det är en enorm ärekränkning kan jag säga.  Och det DU har gjort, om du nu har gått in och öppnat sekretessbelagda saker.  Då är du ute på hal is... då du jobbar med fotvård.  INGEN har rätt att öppna min journal utan att fråga mig.  Det är det första som frågas när jag har träffat nya sjukgymnaster, när jag åkte in till akuten etc.  Det är en fråga de måste ställa.
Hoppas du vrider på dig ordentligt nu.  För fyfasen vilket fel du har begått.
 
Hade jag suttit i deras position, då hade jag först och främst kontaktat mig.  Som är mamma till det barn/barnbarn som de skitit/SKITER i - och undrat vad det är som hänt.
För ni har ingen aning om vad som har skett här i mitt hem.  Men ni ska veta att ni är medhjälpare till att Elian mår ÄNNU sämre då denna rättsprocess drar ut på tiden, egentligen helt i onödan - men som jag förstår det nu, så kan era lögner väga tungt.
Och att DU baby daddy 2 gjorde detta.  När jag tog kontakt med dig, förklarade hur jag hade levt, att kontakt med dig förbjöds, att jag absolut inte fick göra något, utan en annan person skulle ringa dig och säga TVÄRNEJ åt att ta upp kontakten igen.
Men att jag nu var singel och fri och kunde självklart hjälpa med att skapa en relation mellan dom.  Det skulle ske successivt då Elian som sagt inte mådde bra, allt var frid och fröjd - för jag har verkligen ALDRIG förbjudit någon kontakt.  Någonsin.  Och detta sade även han.  Han visste det, att möjigheten alltid fanns, men att han varit för feg - men nu ville han.  Och det ska se - för Elian har rätt till det! Självklart!
 
Jag förstår bara inte dessa människor...
Att de talar glatt öppet om mig till en vilt främmande människa (som kan vara vem fasen som helst) och sedan skriver brev till en domstol.
Som återigen inte bara sätter en oskyldig flicka som de inte har med att göra i kläm - men främst deras kött och blod.  De sårar och skadar barn.  VARFÖR?
I brevet så står det att jag har sagt till Elian att pappan är farlig? Wtf!? Hur fasen skulle de kunna veta det, om jag får fråga? Det skulle jag ALDRIG säga, någonsin till något av mina barn.  Herregud.
 
Sedan så har jag även en grandios självbild, brist på empati och är en dramaqueen.  Jaså där ser man? Tack för att ni berättar om hur jag är.  Ni känner mig verkligen så väl.  Ni har verkligen hållit kontakten de senaste sex åren, eller hur? Och vi hade jättemycket kontakt innan det med, visst? NÄ, ni har ingen aning om vem jag är eller hur jag är eller vad jag har gått igenom.
Ni nämner även att jag har dålig ekonomi? Seriöst, allt detta med pengar, pengar, pengar.  Är det allt som betyder något eller? Det verkar så.  JA jag erkänner, jag HAR haft dålig ekonomi framförallt sista åren, då jag slutade blogga ett tag, blev sjuk, kunde inte jobba etc.  Jag skäms inte över det, det har varit trassligt titt som tätt förut också då jag ändå var ensamstående, men jag kan säga att jag lade mycket av mina pengar på att hjälpa några som jag bryr mig väldigt mycket om - så jag hade inte så mycket över.  Sedan begick jag ett misstag genom att inte återbetala en skuld till en person - som jag i dagsläget skäms huvudet av mig över - men de pengarna betalades tillbaka plus lite till.  Så tycker jag att livet är.  Man begår misstag, man lär sig sedan av dom.  Och skillnaden mellan oss är att jag kan erkänna och STÅ för mina misstag.  Jag förskönar och ljuger inte - såsom somliga andra.
 
I brevet avslutas det med att jag använder mig av meningar som:
 
"Familjen Östman" Ja? Vi heter så?
"Jag är frisk" Ja? Jag har inte fått någon diagnos? Om de inte syftar på ryggmärgsbråcket då - men man är väl frisk trots att man har en medfödd skada eller va?
"Mina barn mitt allt" Ja? Hur många föräldrar skriver inte så? Mina barn ÄR ju mitt allt. Jisses.
"Familjen blir komplett" Hm, vet inte vad de menar? Men om de syftar på Elise så ja.  Allt jag vill ha under detta tak är mig och mina barn, det är så jag vill ha min familj efter de relationer jag haft.  Är det konstigt på något vis?
 
 
Jag råder er människor, ni som beblandat er i något så fruktansvärt med era vidriga lögner, att HÅLLA ER till ert eget liv.  Låt bli mitt.  Farföräldrarna visar inte ens intresse eller tycke för Elian? Varför såra honom ännu mer? Fyfan säger jag bara.
Jag vet vad jag ska göra på måndag morgon i alla fall.  Jag har två ärenden att direkt ta tag i.
 
TACK för att ni satte ert biologiska barn/barnbarn i kläm.  Han kommer tacka er när han blir stor nog att förstå och kommer se allt jag har plus era brev.  Eller?
 
Jag ville verkligen inte göra detta.  Jag ville ta detta med dom, men om de aldrig svarar - då trakasserar jag ju dom? Och jag känner ett stort behov av att försvara mig.  När baby daddy 2 haft ett så långt samtal med en viss person och sagt så vidriga osanningar - och så dessa brev.  Det från farföräldrarna är värst, även om jag kräks på det första också.  Lögn, lögn, lögn, lögn.....
 
Och så avslutades brevet med deras namn och Elians farmor och farfar.
Jag kan räkna på en hand de gånger ni gjort något för Elian.  NÄR visade ni intresse senast? NÄR bad ni om kontakt senast? NÄR brydde ni ens er om honom? Jag bara undrar hur ni har MAGE att kalla er för farmor och farfar till Elian.
Okej att ni är det till alla hans andra barn (vilket var många förstod jag det som igår) - men ni har inte gjort ett skit de senaste åren för att ha rätten att kalla er för hans farmor och farfar.  Ni kunde inte ens besvara mina sms eller samtal.  Ni vågar inte ens prata med mig, mamman till ert biologiska barnbarn.  Det finns människor som har betett sig som farföräldrar till honom, utan att behöva.  Det finns ett stort nätverk som bryr sig om Elian.  Men ni är INTE del av det.

Och om jag nu är en sådan förfärlig mamma som ni anklagar mig för att vara, hur kunde ni lita på mig med ert biologiska barn/barnbarn alla dessa år? Att låta mig sköta rubbet själv? Hm. Tankeställare kanske?
 
Så.
Nu har jag försvarat mig.  Låt oss se hur många "attackerar" er, seriöst!? Skitsnack.
Håll er i framtiden till sanningen och till ert eget liv, ni sk farföräldrar.
Nu har jag skrivit i flera timmar, men jag behövde det - då jag känner att ni gjort Elian extremt illa genom att detta bara drar ut på tiden.  Och att ni faktiskt inte ens har en aning om vad som har hänt!
Som sagt, hade det varit jag - då hade jag pratat med den människan som har en koppling till en av de människor som faktiskt tillhör min släkt - innan jag gav ut massa information till en vilt främmande människa.
Ni har ingen aning.  INGEN ANING om vad ni har ställt till med.
Skäms.
 
Som sagt, detta tog längre än väntat.  Nu ska jag sova, för i morgon ska jag ta hand om det flickebarnet som ni var medhjälpare till att sätta i en enorm kläm.  Jag hoppas att ni inte kan sova på flera månader med detta på ert samvete, lögnare.
 
(I vanliga fall gör jag inte såhär längre, skriver såhär argt.  Men ni måste förstå att de har kommit med fruktansvärda förtal om mig, om de inte vågar prata med mig - då försvarar jag mig här och sedan kontaktar jag de myndigheter jag behöver på måndag... suuuuuuuuuck att man ska handskas med två terroriserande fall just nu)

Bella

Fy fan vilka as til män du stött på, men äpplet faller inte långt från trädet. Både A och K har ju föräldrar som uppenbarligen inte är riktigt kloka. A har, vad jag vet, fyra andra barn som han bor med/har kontakt med, också väljer han bort Elian och sen gnäller han och påstår att det är ditt fel. Anmäl farföräldrarna, de har inte med din journal att göra.

Lisa

Svårt att förstå att det här händer på riktigt. Att vuxna människor beter sig så här. Att dom beskyller nån annan för utebliven kontakt. Du gjorde ditt. Resten var väl upp till dom? Var och en ansvarar väl för sina egna relationer? Jag ber trots att jag inte r troende för att det här eländet ska få ett slut snart. Hopps innerligt att det finns nåt mer din advokat/rätten kan göra.

Svar: Jag håller bara med. Advokaten kan tyvärr inte göra något förrän 22 juni, nu är det enda domstolsbeslutet att gå på medling i 4 veckor... yay 🙄
Denize

Lisa

Det här visar ju också att ingen tänker på vad Elise behöver och vill, mer än du. Det enda dom vill är att straffa dig för nåt dom tycker att du har gjort. Dom VET ju att du är en bra mamma.

Svar: Ja men precis, varför annars lägga allt ansvar på mig i alla år? Vore jag så förfärlig så hade de väl brytt sig om att göra något? De var bittra och såg sin chans ”att snacka skit” om mig, men det är rätt riskabelt att ljuga till en domstol, eller öppna min journal och sen komma med en så grov ärekränkning/förtal. Jag ville gärna ha en förklaring innan jag skrev detta men nixpix, de bryr sig inte om Elian och har aldrig gjort heller... det är jäkligt uppenbart. Även ang pappan som hade möjlighet att göra det rätt för sig, stå för det han gjort - som han redan gjorde för flera år sedan till och med och erkände till slut - och istället säga sanningen. ”Men det var tomma löften och kalla ord” 😉🤮 att ingen av farföräldrarna vågade tala med mig är bara horribelt och samtidigt kalla sig för farmor och farfar. Usch..
Denize

Anonym

Inte undra på att allt går så trögt!! K måste ju kontakta E's pappa för att få ett "utlåtande" till domstolen. Denna soppa blir värre och värre!

Anonym

Och exakt vad tjänar du på att hänga ut W på detta sätt? Fruktansvärt. Seriöst FRUKTANSVÄRT. Verkligen en ny lågpunkt. Usch. Innan du pekar fingee mot andra se till att dina egna händer är rena.

Svar: Jag hänger inte ut W. Inte alls! Jag försvarar mig från lögner som skickades till en domstol - ord som troligtvis vägde tungt och gjorde MIN familj förkrossad. De hade möjligheten att prata med mig eller förklara men INGEN gjorde det. Jag känner en enorm ilska och besvikelse, vill de inte ville höra mitt försvar själva så försvarar jag mig här. Då gjort är gjort och domstolen fick deras vidriga handlingar... de målade upp mig som en horribel mamma, inte konstigt att detta tar tid då. Kan du förstå hur FRUKTANSVÄRT det är? Att dom blandar sig in i saker de inte har en susning om. Lögner om mig som person och mamma. Inte konstigt att domaren reagerade som han gjorde då INGET stämmer. Och att hon uppenbarligen begått ett STORT fel genom att öppna min journal. Jag skriver om pappan och hans föräldrar, inget negativt ALLS om W, så skärp dig. Tänk dig då om du har barn, hur du hade känt!? Är du mamma?
Denize

Grethe Hagen

Vet du hva kjäre Denize, DU HAR ALL RETT TIL Å FORSVARE DEG SJÖL!!!! La dem ikke slippe unna nå, for sånn det dem har gjort mot deg ER faktiskt ulovlig!!!!
Så STÅ PÅ DEG, FOR DINE BARN OG DEG SJÖL!!!! 👍😊😍🌹💖💘🌸
Sender med en Lykke-klöver 🍀 til deg 😍

Svar: ❤️❤️❤️
Denize

Susanne

Oj då! Baby Dady 2’s mor har verkligen begått ett allvarligt brott. Om det skulle visa sig att hon bett någon annan på vårdcentralen att plocka fram information om dig så kan du stämma hela vårdcentralen.
Ingen inom vården får någonsin gå in och titta i en patientjournal eller på provsvar om de inte har någon anledning. Det är bara den personal du träffar vid samtal, undersökningar eller annan behandling som får läsa de uppgifter som finns i din journal. Farmodern får alltså inte gå in i din journal. Om hon gör det begår hon ett brott. Hälsa kärringen det!

Svar: Med glädje! Som sagt jag ska ringa den vårdcentralen snarast på måndag.
Denize

Men visst hade domstol sagt att de kunde avbryta medlingen och gå in på sin semester för att ta beslut tidigare än 22 juni om inte K började samarbeta mer på medlingen - eller förstod jag fel? Hoppas du får en mysig dag med alla dina 3 idag! / Fin0i på IG

Skickade nog precis ett mejl till dig denize, fast jag skulle kommentera! Ser lite annorlunda ut via mobilen.... men frågan jag ställde var, om jag inte förstod fel, sa inte domaren att han kunde avbryta medlingen innan 22juni och gå in på sin semester om inte K samarbetar?? Känns som att han gör tvärtom! Hoppas du får en mysig dag med dina 3 fina idag iallafall! Kram! (fin0i på IG)

Svar: Nej domstolsbeslutet är 4 veckors medling SEN var domaren villig att bryta sin semester om inget hade löst sig. Kram!
Denize

Bea

Jg har följt dig sen ja hur många år sen.. mer än 10 år sen. Minns så tydligt vad du skrev om Elias familj i Spanien osv. Du behöver verkligen inte försvar dig. Vi alla som är dina trogna läsare vet precis och backup dig!

Ems

Allt låter helt galet och blanda in en spermadonator som inte brytt sig alls visar bara hur desperat han är. Jag hejar på dig och barnen Denize! Kram på er

Maria

Efter allt du skrivit senaste tiden så börjar jag nu tro att du måste sätta hårt mot hårt när det gäller alla dessa vidriga människor som försöker sänka dig. Inga fler journalkopior mm. Du har bevisat nog. Skaffa dig en vassare advokat om den nuvarande inte kan hjälpa dig bättre än såhär. Känns skit att skriva detta 2018, men en manlig kanske skulle göra susen i rätten nu när du fick den där domaren, medlaren och mot dessa vidriga män du slåss emot varje dag. Du är mamma och vårdnadshavare till 3 barn som det uppenbarligen inte är nåt fel på och alla mår bra av att bo med dig. Då ska dom göra det också. Nu får det fan va sluttramsat! Och om nu dom andra farföräldrarna och den pappan står för det dom skrivit i sina brev, varför har dom inte anmält dig till soc för länge sen eller startat en vårdnadstvist eller vad fan som helst? Vad är det för fel på folk nu för tiden? Hade detta drabbat mig så hade jag inte varit snäll kan jag säga, så mycket är säkert. Tycker du gjort det oerhört bra hittills och varit stark men det får ju finnas gränser för vad du ska tolerera.

*måste kolla om det finns en tråd på flashback om dessa vidriga typer* hua!

Jennifer

Du kan logga in i din journal på 1177.se och gå in i jorunalloggen. Där kan du se exakt vilka personer som varit inne i din journal vilka datum. Du behöver inte vänta till imorgon, logga in på en gång och ta en printscreen om du ser något konstigt.

Julia

Finner inga ord. Alltså hur mycket ska du och barnen behöva utstå med egentligen? Verkar som att de ska försöka ta Elian ifrån dig lika som k försöker ta Elise ocksåå. Hoppas domstolen ser igenom allt. STOR KRAM till dig.

Svar: Nja det tvivlar jag på, jag och A enades om att sköta detta snyggt för elians del då han varit med om för mycket och att jag alltid låtit honom ta kontakt med Elian om han vill. Jag sa till honom att jag kommer försvara mig - men den plan vi har till Elian är vettig. Vi kan prata och resonera med varandra iaf...
Denize

Erika

Åh herre Gud!!! Jag blir så fruktansvärt arg och ledsen över att läsa detta 🤬😭 Jag tror att jag har skrivit det här till dig innan, men DU av någon pratar väl aldrig skit?? Nu känner inte jag dig annat genom bloggen, men den har jag ändå läst sedan Emilia var liten. Du hänger aldrig ut en enda människa. Du har berättat fakta. Visst. Men du har aldrig öppnat upp dig så mkt som du gör nu under alla dessa år. Du har hela tiden respekterat andra. Du skriver aldrig ut ett namn. Du lägger aldrig ut en bild, varesig här el på ig på människor som inte vill det. Gaahhh så upprörd jag blir!! Men som du säger. Sanningen kommer alltid fram. Det kommer den att göra nu oxå. Det är bara så synd att att just du ska behöva utstå allt det här 😢❤️❤️❤️❤️

Michaela

Jag finner inga ord. Jag känner mig helt förkrossad över det helvete dessa människor sätter dig i. Det är så vidrigt och jag vet inte vad jag ska skriva. Detta skulle vara över nu också blir det bara en större soppa för varje dag. Jag är så ledsen Denize. Att de grupperar och du ensam ska stå och försvara dig och ta all denna skit. DE har inte tagit sitt ansvar och nu ser de en chans att rentvå sitt dåliga samvete genom att smutskasta dig med lögner som de säkert tror på själva. Och med journalen! Har hon öppnat din journal ligger hon riktigt illa till kan jag säga...
Kram kram kram tänker på dig så otroligt mycket och tror verkligen att detta kommer bli bra för dig och dina små. Det är så vidrigt att ni måste gå genom detta helvete först <3

Klara

Råkade komma åt flera smileysar, ops. Helt galet vad du är med om. Finns det något man som läsare kan hjälpa till med??

Moa

Alltså herregud det här gör mig helt vansinnig. HUR KAN FOLK BETE SIG SÅHÄR?!?!?!?! Och de stackars barnen som kommer helt i kläm! Du nämner inga namn (och hade du gjort det så har både K och A extremt vanliga förnamn så det är inte som att hela världen vet vilka de är genom att kolla din blogg - gissar att det snarare är lätt att hitta på annat sätt) och jag har lite svårt att se hur du hänger ut dem genom att berätta vad som har hänt. Fan, det de gör är ju både hemskt och onödigt. Man KAN ju ta normal kontakt för att skapa relation till sitt barn istället för det här.

Lina Wendel

Det här är så sjukt så inte ens vi läsare vet vart vi ska ta vägen! Har följt dig i så många år och det svider verkligen när man ser vad som gjorts mot dig när en själv har fått se igenom din blogg allt du gjort för barnen. Spanien tiden var en riktigt fröjd att följa, och jag minns tydligt när du skrev om hur pappan till Elian besökte och du hade stora förhoppningar på bättre kontakt. Nä fy, detta är verkligen Sverige i ett nötskal (och folk säger att det alltid är till mammans fördel, knappast). Iallafall så i all min ilska fick jag syn på en kommentar på ett av dina gamla inlägg från pappan (som kanske/kanske inte kan vara till hjälp men värt ett försök) som jag länkar här: http://denize.se/2009/december/svarar-en-gang-for-alla.html

Massa styrkekramar till dig Denize! Det kommer säkert slå tillbaka 100 gånger mot de som uttrycker lögnerna! Så fortsätt var stark!

Charlotte

Har inte hunnit läsa allt - men - om du vill se vilka som läst din journal kan man se det under inställningar och journal på 1177!

Lotta

Det är helt klart att SÅ har öppnat Denize journal . Hur skulle hon annars veta att Denize springit hos olika Läkare?? Och att Denize äter MÄNGDER av opiater?
Att dom skickat rena lögner till K advokat .
dom känner inte K har ingen aning om vem han är. Hur han är som person. A&K är totalt olika som människor och deras story är helt olika- A var otrogen K är våldsam och en manupulativ man.
Borde inte vuxna människor kunna prata om så viktiga saker saker som deras barn och barnbarn.

Istället agerar man så här svinigt mot en liten flicka bara för att hämnaspå denize-
Att ni inte brydde er om Elian det vet , alla Men att ni psykist ville knäcka honom är skrämmande!!

mimmi


Inte ens andra läkare på samma mottagning som din behandlande läkare, får gå in o kolla en patient som dom inte har.
Så hur brottsligt är det då inte att utomstående tar del av den.
Såå sjukt

Sara

Gå via landstinget och begär ut loggar över vilka som öppnat din journal. Om ”farmor” finns med i loggarna har hon begått tjänstefel.

Anonym

Hon kan inte gå fått informationen om mediciner osv från K då? Jag hoppas dessa människor sitter och skäms och ångrar vad dom gjort. Vansinne!

Svar: Nej på det sättet den meningen formulerades så kan endast min journal visa det, eller skvaller på VC men då har något ändå gått galet då det är sekretessbelagt.
Denize

Anonym

Vad är detta jag läser! Vilka AS till farföräldrar och ”pappan”. Fyfan... må de sova dåligt o brännas på bål! Stöter jag på de ska jag spotta de i ansiktet! Vilka jävla svin...

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress