12 juni 2018

Sommarlov

Vardagslivet

(null)
 
Idag har storbarnen gått ut ettan och sjuan och fått sommarlov! De traditionella syskonbilderna kommer så småningom! Har inte riktigt haft möjlighet att gå igenom bilder från kameran än, bilder från ett par veckor tillbaka, hundratals haha! Är så glad att jag har fått min fotoglöd tillbaka, jisses vad minneskorten fylls upp - hur som helst så ska jag ta tag i efterbehandling när tiden finns.  Tills dess får mobilbilderna duga.
Här ovan har vi världens vackraste Emilia, så ambitiös och driftig, ödmjuk men stark, en tjej med ett varmt hjärta och en vacker själ - och utsidan är ju såklart så fin så man smälter (en naturlig skönhet tycker mamma - men jag minns även hur det var med smink och egen stil när jag var 13/14).  Jag är så stolt över den människan hon växer upp till och blir. Emilia, min Emilia... du kommer alltid ha en extra speciell plats i mitt hjärta.  Liksom alla tidigare år så överöstes du med beröm nu i årskurs 7.  Du har varit så ansvarsfull och driven och för din insats i år så skulle jag vilja ge dig vad du än önskade.  Jag älskar dig SÅ!

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Och så har vi mellan och mini.  Mellan som inte är lika kameraglad alla gånger.  Men även han har utvecklats enormt detta året, nådde alla mål, fick lite mer avancerade uppgifter och fick fint med beröm av läraren.  Hon tyckte om att höra när han läste - då han gör det med en sådan inlevelse.  Och sådan är han i överlag; fylld av inlevelse, spex och fantasi.  Mycket mer "framåt" än storasyster, pratar mycket och gillar att stå i centrum.  Men han är ändå den känslomässigaste lilla killen jag vet, jag ser mig själv i hans analyserande och tänkande sätt att vara.  Att grubbla för att sedan explodera.  Även han så ödmjuk och oerhört empatisk.
Mammas lilla pojke - vi säger det varje dag men jag skriver det ändå: älskar dig så mycket!

GLAD SOMMAR SKOLBARNEN

(null)

(null)

(null)

(null)

Den här lilla bönan har "haft lov" i flera månaders tid nu och man ser hur hon lyser upp av andra barn, hon är liksom sin bror: översocial! Haha skrutt.
Hoppas hon får en stadig tillvaro snart.  Att bara sätta punkt på den mardrömmen vi gått igenom.  Att få vända blad och leva ett normalt liv - det är allt jag vill.  Hon förtjänar mer än vad hon fått och jag kan bara hoppas att det når sitt slut snart.  

Louize

Underbara foton på fina lyckliga barn ❤️
Hoppas så att ni får en lugn och skön sommar ❤️

Angelica

Hoppas att medlingen har gått bra/går bra idag.

Svar: Jag planerade och ordnade med allt möjligt gällande barnen, åkte dit och möttes av medlaren som sa att pappan inte kommer och avbryter medlingen! Tack för den, återigen drabbas barn och familj! Allt för att jävlas och sabotera och nu är jag såååå trött på detta! Och lider SÅ med mina barn som aldrig kan få frid. Fyfasen så arg jag har varit idag.
Denize

Beauty Maniac

Så fina dom är!

Grethe Hagen

Du har så vakkre herlige barn 👍😊😍 og de er så heldige som har DEG som mamma 💪💪👍💟💮🌻🏵 og masse 🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀 igjen 👍😊

Susanne

Hej! Ja Emilia är verkligen vacker och verkar vara så även på insidan. Förstår att hon har en alldeles egen plats i ditt hjärta då du var så ung när du fick henne. Som ni kämpat ni två❤️❤️
Och den lilla busfia då!!! Det lyser av bus och glädje i ögonen på henne och mycket spring i benen, precis som det skall vara. Vad vore man utan sina barn? Den största kärleken i livet.

Sabina Johansson

Riktigt fina bilder du är en duktigt fotograf :D

BYSOFIA

Vilka otroligt härliga bilder! Hoppas ni har en fantastisk sommar! KRAM från livet i Marbella

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress