Bilder från gårdagens "umgänge".
 
Jag har blivit rådd till att inte skriva mer om tvisten privat längre, då vi närmare oss datumet i tingsrätten.  Jag har så mycket att säga när saker spårar ur.  Men jag ger min advokat all information och i slutändan så, ja ni vet vad jag brukar säga, då kommer sanningen alltid fram.
Jag litar på min advokat till 100% och har anlitat den bästa.  Så jag kör mitt race nu, det är två veckor kvar.  Som någon skrev för att underlätta för mig så kunde jag tänka "om en vecka är det bara en vecka kvar" - och ja, det hjälper... för veckorna rusar.
 
Igår följde Elian med upp i trapphuset, då han gråter varenda söndag då han inte vågar träffa Elise på hur villkoren ser ut nu.  Men han behövde SE Elise.  Så som vanligt blev hon helt till sig, kom tjutandes av skratt, kramade och pussade Elian flera gånger, sedan gick Elian ned till innergården/parken och spelade fotboll med sin morfar - medan jag, Emilia och min farbror var med Elise.  Vi gick ut på balkongen och Elise ropade "Ejjjaaaaa, mofafaaaaa" om och om igen och skrattade när de kom nedanför och dansade och spexade.
 
Två söndagar kvar.  Nästa helg hoppas jag att min faster följer med, sedan min farbror igen.  Sedan möts vi i tingsrätten.  Jag fixar det, jag har gjort rätt hela denna tiden - jag kommer fortsätta göra rätt tills dess.
 
Idag är jag ledig.  Skall bege mig ut på en rejäl PW nu, sedan ska jag hjälpa min pappa med diverse ärenden, har ett möte med en läkare efter det och sedan blir det grillpremiär för i år - i kanonvädret.
Fortsättningsvis så kommer jag skriva av mig i egna dokument då jag verkligen mår bäst av att skriva av mig.  Sedan får vi se vad som händer med de texterna i framtiden.
 
 
Linda

❤️ Så skönt att snart få ett slut på detta elende.
Du är en fantastisk kämpe! ❤️

Moa

Vad skönt för Elian att kunna träffa sin lillasyster, bara en kram kan betyda så mycket ibland ❤️ Hoppas att veckorna går snabbt nu!

Marie

Söta lilltjejen med dom blå ögonen. Underbart att se hennes glädje. Stor kram till hela din familj.

Emilia

Du vet att vi är många som räknar ner dagar/veckor tillsammans med dig/er. Jag är så jävla imponerad av hur snyggt du skött den här cirkusen. Att det varit, och fortfarande är, ett pissigthelvete kan vi bara försöka sätta oss in i. Dela med dig av det du kan och 'får', måste bara få veta hur det här slutar, det måsye bara få bli bra för Er. Sverige 2018. Jag blir mörkrädd hur det får ge till! Du är grym! <3

J

Shit va du är grym. Stark och helt otrolig. Du sköter det snyggt och tänker på barnen! Tänk.. min syster var i tvist med sitt ex och det ENDA han (och vittnen) pratade om vad om min syster. Min syster däremot pratade ju för barnen, om barnen och hur de kommer påverkas. De gick helt på min systers spår. Aldrig hade de hört någon sitta och kasta så mycket skit på en människa det inte ens handlade om. Tragiskt.. män kanske har det fysiska men de kan inte hantera det psykiska . Klena män..

KATZ

Asså denna unge är nog det gulligaste jag någonsin har sett

Hanna Karlsson

Jag har inte kikat in på ett tag och så möts jag av intervjun med dig på blogg.se´s startsida. Fy fasen vilken vidrig situation du hamnat i. Jag håller tummar och tår att det ordnar sig. Kram <3

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress