(null)

Långhelgen blev till galenskap.  När man tror att man upplevt det värsta så blir det bara värre. Psykisk terror med fyllesms mitt i natten, hot, förtal, mobbing mm.... jag var så in i norden förbannnad igårkväll. Två nätter i rad förlorade jag sömn pga VUXNA människor, bland annat en man som är trippelt så gammal som mig.  Att få hotfulla sms från en karl som "själv käkat massa tabletter för ryggen". Han som aldrig dömde, han som förstod och brydde sig.  Ja, verkligen! Not.

Att de ständigt är tre mot en.  Att ge sig på en ensamstående mamma med två barn vid middagsbordet.  Det är modigt och manligt va? Hoppas de känner stolthet över sig själva.
Det här maktbegäret, översittartypen.  Jag förstår så varifrån det kommer.  Jag äcklas!
Men som min pappa sa, hade detta varit för några månader sedan så hade de lyckats. Då hade de, som män, tryckt ned en tjej.  Men det går inte.  Jag är alldeles för stark. Jag står SÅ stadigt på benen.  Är frisk, jobbar, tar hand om barnen här och allt som hör till dom, sysslor, matlagning och ja men vardagen och helgaktiviteter och livet som det är.
Ingenting sänker mig.  Jag låter inte en gammal mobbare tro att han kan göra mig svag.  Jag kom ifrån en sådan person, hans son - jag går inte in i fällor igen.  Så himla sorgligt av dom att tycka att det är ok.  Och att sms:a MINA stora barn som de förstört allt för.  Är det ok? Att skriva hånfulla ord till en trettonåring som han ljugit om. Är det ok? Att förvirra och göra en 8-åring ledsen med sms. Är det ok? När de återigen skapat KAOS i deras huvuden.  Gå på kvinnor, gör det om ni känner er stora och starka då.  Men gå fanimig inte på BARNEN! När man redan förstört så mycket för barnen, alla tre barnen (!), då får det vara nog.
En 1,5 åring går miste om vad hennes syskon får. Pga? Mja... egoism, att ha sista ordet, att ha makt.
Kan någon av dom lära sig att tänka på barnens bästa!? Vad BARNEN vill och behöver. Inte de vuxna.

Jag längtar så tills att få möta dom i tingsrätten.  Tydligen har farmor och farfar tagit hand om mig i flera år? Nej. Vi träffades knappt.
De hjälptes åt med barnen när jag var sjuk precis som min faster gjorde.  Men de tog fasen inte hand om MIG! Det gjorde min faster dock. Som tog med mig till Gotland i 6 dagar.  Under den vistelsen, utan galenskap, så fick jag inte EN ENDA panikångest attack. Som jag hemma fick för jämnan när jag var som dåligast.  Och så har jag inte haft en enda antydan till panikångest sedan mars.  När jag blev fri.  Det går enkelt att pussla ihop bitarna.  Jag tvingades leva ett liv som jag inte ville ha, men när jag trodde att jag aldrig skulle få en utväg så försökte jag göra det bästa av det.  Tills jag var så förbannat olycklig att jag avskärmade mig helt i några veckor och tack och lov så avslutade han det då!
Tydligen har farmor och farfar försörjt mig i flera år? Nej.  Min sambo lade ut pengar JA! Vi levde i tvåsamhet. Jag mådde skit över att inte bidra med mer men han sa ständigt att jag skulle må bättre, pengar löser sig sen.  När vi väl stod helt panka, då gick JAG till en anhörig och bad om att få låna 5000kr.  Han gick INTE till mamma och pappa som verkar tycka att pengar är allt.  Det ENDA de ville hjälpa mig med ekonomiskt med var en diskmaskin.  Har jag en diskmaskin? Nope.
Så konstiga lögner, till vilken nytta då?
Pengar har ingen betydelse, k betalade självmant de saker han köpte. Jag sa gång på gång att han skulle bli bitter en dag, att jag behövde lösa något. Men nej, pengarna spelade då ingen roll.  Och i dagsläget är jag självförsörjande. Ensam är jag stark.  Han vill inte betala för Elise förskoleplats. Fine. Jag fixar det.

Jag har inte tid med denna människan som ständigt söker efter konflikter. Jag har två barn, jag är ENSAM.  Han bor med föräldrarna och låter mamma sin ha vårat barn oftast.  Klart att man har tid över då. Energi att rikta mot en människa som han redan trampade sönder en gång. Så nu får det vara nog.
Kontakt sker mellan mig och hon som har min dotter.  Det är bara hon som kan ge mig relevant information om mitt barn, min bebis, min yngsta!
Sen kan tingsrätten fatta sitt beslut och så får allt lösa sig utefter det.  Jag säger ifrån, jag har sagt ifrån! Jag har långa vardagar att sköta själv, jag klarar av att få in Elise i en NORMAL vardag också.  Hon förtjänar det.  

20 dagar kvar.
Anonym

Kämpa. 20 dagar. Fy fan vad du är stark!

Erika

Fy f*n på ren svenska...!! Önskar verkligen att det fanns något jag kunde göra för dig/er. Blir så himla arg och ledsen över det du ska behöva gå igenom. Över det du behövt gå igenom. Tänker på er flera gånger under dagen. Men nu är det ”bara” 20 dagar kvar. Sedan vet vi ju alla att du kommer att vinna högsta vinsten ❤️

Diana

Antar att du redan gör det men om inte: spara alla sms de skickar till dig och barnen. Det blir bra bevis vid kommande huvudförhandling när du yrkar på ensam vårdnad pga att han är omöjlig att samarbeta med. Styrkekramar <3

Anonym

Byt nummer till E & E så att de slipper de där hemska människorna!

Sara

Anmäl hoten!!

Maria

Visas smsen i rätten sen? För polis? Det är ju absolut inte okej 😡🤬 Tänker på er!!

M

Vad är det som ska hända om 20 dagar?
Blir bara lite nyfiken så måste fråga, har Emilia och hennes pappa någon relation? Hon är ju såpass stor nu tänker jag.. frågar hon om honom osv? Och hur är det för Elian och hans pappa?

Emilia

Vilken cirkus! Herreguuuuud! Trodde galenskapen var nådd, men nääe. Fortsätt som du gör, det här ror du hem i land lekandelätt! <3 Dom gör allt i sin makt för att sänka dig, och märker kanske inte ens i hur urkast ljus dom sätter sig själva i?! Vilka jävla stolpskott!

Anonym

Sms är ju bra bevis! Spara skärmdumpar på något säkert ställe om något händer med mobilen!

Anonym

Blir illamående av att läsa. Satt 1 1/2 och uppdaterade mig av det jag missat sedan jul. Illamående och fick tårar. Hur gör du för att inte börja skrika o bli helt galen av frustration? Tänker du aldrig att du bara vill ta henne och gå när du är hos dom. Du har ju rätt till det. Måste va så svårt för dig. :( Ber att allt ska gå bra <3

Svar: Jo såklart! Jag vill ha henne här där hon hör hemma. Men de vaktar som om jag vore kriminell. Det är så sorgligt, hon vill ju följa med. Stackars lilla barn att behöva förvirras på detta sätt. Men det ordnar sig för henne i tingsrätten. Det vet jag 💕
Denize

Anonym

Blir illamående av att läsa. Satt 1 1/2 och uppdaterade mig av det jag missat sedan jul. Illamående och fick tårar. Hur gör du för att inte börja skrika o bli helt galen av frustration? Tänker du aldrig att du bara vill ta henne och gå när du är hos dom. Du har ju rätt till det. Måste va så svårt för dig. :( Ber att allt ska gå bra <3

Annika

Måste bara säga att jag tycker det är märkligt att han fortsätter driva detta till tingsrätten när soc lagt ner den orosanmälan som gjordes av dom i panik. Det är samma utredning som hade gjorts om Elise bodde hos dig så nu förstår jag inte riktigt varför dom fortsätter hålla henne ifrån dig? Tror han att det är domaren eller polisen som gör utredningen? Eller tror han att han trots utredningen kan neka dig och fortfarande påstå att det är pga oro? Verkar som att han inte har riktigt koll på hur det fungerar.
Men samtidigt ökar chansen att du får egen vårdnad just pga det han gör nu.
Skulle han sansa sig och komma fram till det vettigaste för honom så borde han dra tillbaka sin stämning. Det är hans enda chans till delad vårdnad. Och gör han det så ska du ändå driva målet vidare med hänvisning till att dom nekar dig till umgänge samt att hon inte får komma hem. Däremot blir det då svårt för dig att få egen vårdnad då men ni får iallafall allting på papper, och slipper framtida problem för domen måste följas annars kan man bli av med vårdnaden.
Men om han är så korkad (ursäkta uttrycket) och fortsätta driva ärendet så kan jag inte se annat än att han kommer förlora vårdnaden till dig.
Men då är det hans egna konsekvenser.
Undrar även hur farmor och farfar tänker, för dom är ju ändå ”medbrottslingar”?
Är dom så naiva att dom tror på sin son, eller styr han även över dom? Eller är dom själva av samma skot och korn att dom gör som honom?
För det dom gör är allt annat än rätt och det är Elise som får ta smällen.
Sen den dagen hon är stor nog att förstå själv, då blir det tillbaka kaka på det hon utsätts för just nu. Hade aldrig förlåtit eller litat på min pappa (farmor och farfar) om jag fick veta att dom gjort så mot mig som barn.

Sen ett svar till M:
Kan tycka att din kommentar är av drygaste sort.
Läs bloggen så finner du dina svar, det där var inte skrivet av välmening.

Emiza

Du är otrolig stark

T

Det känns ju som att han K har smällt i sina föräldrar en massa lögner och att de tror på honom och att de därför kanske skyddar Elise liksom? Hela högen kan ju inte vara psykopater? :( Hoppas verkligen sanningen kommer fram snart <3

Alexia

Blir rasande, inte helt ovanligt att sådana människor hoppar på och mobbar etc...det är det enda som de känner till..deras livselixir...obehagligt..tyvler verkligen att Elise behöver sin familj..betet man sig på detta egoistiska maktutövande sätt så har man i min mening förbrukat sin rätt att kalla sig "pappa"...iallafall tills man kan börja bete sig vilket uppenbarligen inte är fallet här...skitsnacket att " barn behöver båda sina föräldrar" är så urvattnat och används tyvärr ofta av dess psykopater som har 0 intresse av ungen när man är sammanboende, sen när man stuckit och lämnat Men inte fått den respons man är ute efter så är man helt plötsligt superdupermega intresserad av barnet..myclet märkligt och det som är ännu sjukare är hur svea rike i många fall inte genomskådar detta..

Blev själv irriterad av kommentaren M gällande papporna..jag tycker du kan fråga papporna istället alternativt läsa dig till svaren som nämnts otaliga gånger i samband med samma typ av fråga..barnen verkar ha det hur bra som helst i mina ögon...så varför ska man ha kontakt med usla farsor som stuckit?.

Ser kommer att lösa sig med Elise och jag hoppas innerligt att din pappas hälsa blir bättre..blev tårögd när jag läste på insta vad som hade hänt💕💕

Anonymious

Hej! Hemsk situation du hamnat i. :( Jag undrar bara varför du inte påverkar barnen så att han blir blockad på deras mobiler? Den enda anledningen jag tycker är ok att ha honom ej blockad, är att kunna använda kommentarerna emot honom även även på barnens mobiler (typ i rätten). Hade annars sett till att barnen hade blockat honom. Hoppas allt löser sig. /kram

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress