Hej alla fina!
Jag har gjort mitt konto på Instagram privat, men det är bara att förklara vem du är + instanamn - så godkänner jag givetvis alla med rätt ögon, skriv ett meddelande eller maila: denize@eemedia.se.  Detta lär vara en tillfällighet bara, sedan blir allt som vanligt igen.
 
Jag har varit lite inaktiv här på bloggen på sistone, skittråkigt, I know.  Men förra veckan jobbade jag stängnig, hade en enorm orosklump i magen - som aldrig försvann, var totalt sänkt av saknad.  Som jag skrev på instagram så har det aldrig varit lätt.  Jag har fått kämpa, vara stark för mina andra barn, klara av att jobba osv... och det har inte funnits tid för datorn TYVÄRR, men jag har färre arbetstimmar denna veckan och då hoppas jag på att föra över bilder från systemkameran!
 
 
Sista "umgänget" avklarades igår, sista söndagen som man alltid mått illa av.  Nu är det gjort, över och förbi.  Ni som har kollat på instagram såg nog videon som är otroligt mysig..  Man ser direkt vad  hon vill och en bild säger mer än tusen ord, brukar man ju säga.  Då säger bilderna tusentals ord.  Så jäkla mycket kärlek i det där lilla barnet.  Hon varvade melan att sitta i mitt knä eller i Emilias.  Sedan delade hon ut kramar, som i en ring: först till mig, sen Emilia, sen min farbror .- och så gjorde hon så om och om igen.  Älskade gosunge.  Hade jag varit så farlig som de målar upp mig så hade hon inte gjort vågen när vi kom im genom ytterdörren, eller satt sig i mitt knä det allra första hon gör när vi kliver in.
 
 
De där märkena som hon har ritat på min arm ville jag behålla.  Jag kände för att gå direkt till en tatuerare, fylla i hennes linjer och sedan skriva Elise Östman 160918.  Men det gjorde jag givtetvis inte, haha.
 
Istället åkte jag och hämtade bönans nya vagn.  Jag är SÅ jäkla kär i att handla barnsaker och kläder - det är tiotusen gånger roligare än att handla till sig själv.  Jag tycker att vagnen både är fin och verkar smidig, hoppas bara på att Elise godkänner den, man vet ju aldrig.  Hon har en vagn "där borta" och den fungerade, detta är fjärde vagnen hon kommer få prova - jag tror att hon kommer gilla den!
 
 
Utöver förra veckans långa dagar så hann jag tänka på mig själv lite också.  Min läkare gav mig strikta order om att tänka på Mig och inte bara på barnen.  Självklart ska de prioriteras - men jag får inte tappa bort mig själv på vägen.  Så jag har promenerat i det fantastika sommarvädret, tränat, fyllt på fransar och naglar.

(null)

(null)

(null)

(null)


Den dagen jag fixade naglarna så ringde de från banken och sa att de hade lagt märke till en massa konstiga transaktioner, från USA, Syd afrika, Kina och allt vad det var och så tjoff så var kontot tömt.  Jag började skratta.  Alltså det kändes så surrealstiskt så jag visste inte vart jag skulle ta vägen... de sista veckorna (1,5 månad) har bara varit ett vidrigt filmmanus.  Men ni kan ge er fasen på att  det blir en bra bok av det här.  När saknar och ting löser sig, när den här soppan är över fram tills hviudförhandlingen - så har vi SÅ jäkla mycket att bearbeta, hela familjen.
Jag gav K möjlighet till 50/50 redan dagarna efter att han lämnade mitt hem med Elise kvar.  Jag kom med olika förslag för att samarbeta men inget svar kom.  Tänk om han hade tagit emot mina förslag, så hade vi sluppit detta.  Så extremt onödigt!

Så mycket som mina stora barn har sett och hört, deras förtvivlan över att ha gått miste om sin lillasyster under den här perioden - det svider så in i helvete i mammahjärtat.  Jag önskar att jag kunde ta alla deras ledsamma känslor och bära på dom själv.  Allt de har blivit nekade till: vårporträtt med sin lillasyster, ett 8års kalas med lillasyster, att få umgås ute med lillasyster, att få ha lillasyster hemma,  Det finns så mycket som är orättvist och jag lider SÅ med samtliga barn.  Fyfasen vad egoism kan göra!  Jag brukar säga att allt har sin mening.  Men meningen med att barn ska straffas, oskyldiga individer - varför tvingas dom lida? Vad är meningen med det?
 
Hur som helst så når detta snart sitt slut.  I morgon möts vi i tingsrätten! Jag är redo.  Kan inte vara mer redo! Jag har inget att dölja, jag har varit uppriktig, erkänt min svaga period, jag ser ingen anledning till att försköna eller ljuga.  Jag blev sjuk - av olika orsaker - främst ett! Och det var då.  Vad som skett därefter har jag också förklaringar till..  Han ville ha krig - då ska det krigas! Tyvärr!
 
 
Avslutar detta inlägg med bilder på min förstfödda, tagna med en Iphone 8 plus.  Hon gick loss med alla blombad från körsbärsträden..  Fina Emilia, såsom du öppnat upp dig nu.  Jag förstår dig, jag förstår varför du kände som du kände för några månader sedan.  Me nu är allt bättre äm någonsin, en oerhört stark relation, hon pratar med mig om allt och beter sig precis som Elian med närhet, omtanke, kärlek etc.  Vi är en stark familj.  Emilia har ett hjärta av guld och vill ALDRIG såra någon, men det finns människor som hon rent ut sagt hatar och jag förstår henne.  Jag vet hur det känns när lögner om en själv slår en i ansiktet - jag som vuxen kan ta det.  Men när någon ljuger om en 13 åring och om hennes liv, då är det svårare att hantera.  Hon är rasande, ilsken, besviken och sårad.  Känslor som hon har rätt till - så orättvist hon har blivit behandlad.
Och Elian såklart.  Men Elian hängde med morfar igår, kollade på fotboll och donade.
Men nu måste jag runda av, jag har superbrådis till jobbet! PUSS OCH KRAM!
 
 
 
Glöm som vanligt inte att ge mig lite stöd och kärlek genom att klicka på lilla hjärtat


Grethe Hagen

Et STOOOORT LYKKE TIL imorgen!!! Det kommer gå SÅ BRA 👍👍👍😊
Du har visat at du er en STERK OG VIDUNDERLIG MAMMA 😊😊😍Og det er mange vittnen som kan se at det enda du tenker på er dine vakkre barn!!! 💞🌸🌹🌷🌼🏵😍

Angelica

Vad skönt att dagen äntligen är här, jag hoppas verkligen att du får igenom allt du vill imorgon, stort lycka till!

Tråkigt för mig som inte har instagram, men jag förstår dig helt. Du måste få ventilera på en sida där dom inte kan läsa, du ska inte behöva tänka på oss andra eller på den familjen utan du vill, ska och har alltid skrivit för din egen skull.

Min tjej är ju bara några få månader äldre än Elise (också HNB) och jag kan inte ens tänka mig allt vad du har gått igenom att inte få ha henne med dig.

Louize

Äntligen är dagen här, dagen när Du och Dina fina barn ska få rättvisa ❤️ Håller tummarna och önskar Dig lycka till inför morgondagen! Kärleken mellan Elise och er lyser starkt ❤️

Anonym

Önskar dig all lycka till ❤ det kommer gå bra! Vilka kämpar ni är både du och dina barn! Varma kramar

Marie

Lycka till idag kommer tänka på er. Kram

Anonym

Vad illa man mår när man läser hur du haft det. Kommer att tänka extra på er alla i morgon. Håller tummarna på att hon får komma hem samma dag 💖

Emma

Åh stora veckan, som vi alla (snälla och normala människor) har längtat! Är så peppad för dig och din familj! Kramar

Elin

Stort lycka till imorgon ❤️❤️❤️

Anki

Lycka till i morgon, håller tummar och tår 💕

Emma Elisabeth

Lycka till i morgon! Jag hejar på er! <3 <3

Veronica

Kommer tänka på er alla imorgon och hoppas på bra och korrekt rättsarbete. Snart är hon hemma igen! Lycka till imorgon, kämpa hela vägen! Vi är med dig :)

Anonym

Lycka till imorgon!!!! Det kan inte gå annat än bra!

Moa

Håller tummarna för er i morgon ✊🏻✊🏻✊🏻 Hoppas att bankstrulet löser sig också, när en av mina kompisar råkade ut för något liknande fick hon rätt snabbt tillbaka pengarna när hon upptäckt det ❤️

Emiza - Träning & Outfit & Tatuering

Önskar dig all lycka till.. tänker på er,,

Linda

Imorgon kommer det vända ❤️ Jag vet det!
Och vad otroligt lika du i h Elise är på bilden kind mot kind. Hon är verkligen en kopia av dig!

Anonym

Lycka till imorgon! Håller tummar o tår! Stenhårt! ❤️❤️ Massor med kärlek till dig o barnen

Sara

Lycka till imorgon!! Håller tummarna för att allt ska gå bra!

Michaela

Tänk en bild på dig och din dotter, i det fria! Det ser jag fram emot! Jag håller tummarna för glädjande besked för dig och din familj imorgon. Jag förstår att du är otroligt nervös och orolig. Men snart är det över. Snart är det bra. Jag hoppas du ska få somna godare imorgon kväll än du gjort på två månader. Heja dig. Heja er. Kramar <3

Sanna

Lycka till i morgon, det kommer gå bra ska du se. Håller tummarna för er och kommer tänka på er lite extra.

Kram Sanna

Debbie

Håller tummarna för att allt går som det ska imorgon. Äntligen kan du få berätta om denna fars. Hoppas du får sova hyfsat i alla fall (förstår om nerver och tankar spökar). Kram

Karin

Jag tänker på dig idag tisdag 22 maj och håller alla tummar för dig, dina stora barn och din övriga familj. Och sist men inte minst din yngsta dotter!

Anonym

En bra pappa skulle kämpa för sina bonus barn också inte bara sin biologiska om man var orolig för att mamman hade problem. Men nu är det tyvärr tydligt att han är en skit stövel som bara vill sabba för dej. Tur att du har vittnen på din sida som kan styrka att allt han säger är bara skit snack . Som mamma så får jag inte i magen bara jag läser allt du skriver . Men idag är den dag du får din dotter tillbaka ❤

Anonym

Snälla uppdatera för oss som inte har Instagram.

Svar: Tyvärr får jag endast skriva om det där, så skaffa instagram vettja ❤️
Denize

Carina

Hoppas att det går framåt i rätten; tänkte på dig under dagen.

/Journalisten

Carro

Jag vill jättegärna fortsätta följa dig på insta, missmariacaroline heter jag där. Har följt dig sen Emilia var liten och jag undrar så hur det gått för dig idag! Har tänkt på er hur mycket som helst. Kram från en annan mamma

Emelie

Hur har det gått idag?? <3

Angelica

Hej, jag skaffade Instagram så jag kunde följa dig :-) jansson853 heter jag där

Robin L

Hoppas att allt gick bra för er? Kram!

Catarina

Äntligen och jag hoppas av hela mitt hjärta allt gått bra för er💖 Att det blir ett slit på denna fruktansvärda historia och att du får ha din lilla tjej hos er nu. Kramisar till er alla som kämpar så 💖💖💖💖

Linda

Hoppas att allt gick bra igår! Har följt er ända sedan Emilia var liten och vill gärna fortsätta följa dig på instagram (lindaelmqvist heter jag där)

Isabel

Hej, jag vill också gärna följa din Instagram. Blivit så berörd av detta hemska som drabbat er och vill så gärna läsa att allt löser sig för er.
Heter isabelphilip på Instagram

Bea

Följer dig gärna på insta. Önskar dig allt bra!

Hannas krypin

Jag har tänkt på dig! Hoppas att det har gått bra för dig! Vill gärna följa dig på instagram. @hannafialotta heter jag där.

Anonym

Har följt dig och dina härliga barn sen Elian var nyfödd och har tänkt på er massor! Sånt kaos ni varit tvungna att ta er igenom. Hoppas allt gick bra igår, samt att du kan tänka dig att godkänna följarförfrågan jag precis skickade. Kram Sofia (@sofiacnilsson)

Josefinmarianatalie

Vill gärna följa dig på instagram, följt din blogg många år! Skickar förfrågan.
Hoppas allt gått bra för dig och din familj!

Anonym

Hej! Heter melvinogustaf på instagram. Håller tummarna för er hela dagen! Följt dig från och till sen Emilia var liten. Har själv en 8åring och en 1,5 åring. Kram från en annan mamma :)

Erika

Hej, jag vill gärna följa dig på Instagram (ErikaMichaela1988). Har läst din blogg sen ungefär då elian föddes och att läsa det här om situationen med Elise gjorde verkligen ont i mig. Jag hoppas så att det blev något positivt igår! Mvh Erika

Susanne

Hej Denize! Hoppas att det har gått bra för er i rätten. Jag har tyvärr inte instagram men hoppas att du uppdaterar här på bloggen när allt lugnat sig och när du har lust och ork. Jag kan tänka mig att det är en process som tar några dagar innan allt är klart. Jag hoppas innerligt att du redan nu har din lilla dotter hos dig och att ni nu bara njuter av dagarna. Kram till er all 4❤️❤️❤️❤️

Hanna (hamael)

Hej
Har följt dig sen innan ni flyttade utomlands. Återkommit då o då, alltså inte funnits med hela tiden. Första ggr på länge jag kikade in nu.
Vill gärna följa dig i Instagram o har skickat en förfrågan.

Förutom all skit med tingsrätt o så känner jag igen mig otroligt i det du skriver.
Främst det som gör att jag vill följa dig.

Du är stark! Det är inte ofta man stöter på mammor som dig.
Du ska vara stolt trots allt skit du får!

Ta hand om dig!
/Hanna

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress