(null)

Åh, jag älskar denna känslan inom mig... som om allt bara faller på plats och blir rätt.  Det är så himla skönt att känna sig HEL igen!
Jag åkte iväg rätt tidigt idag, var ivrig, satt i Stockholm och väntade i en halvtimme i solen.  Jag längtade så himla mycket och jag ville bara se bilen komma så jag kunde få en alldeles underbar Elise-kram.  Äntligen kom hon, sträckte sig efter mig när hon såg mig, lade huvudet på min axel (så gosigt så jag ville pausa och ha henne så läääänge) medan jag fick lite uppdateringar om allt snabbt, sedan gick vi till tåget.
Och det gick faktiskt riktigt bra.  Hon brukar vara kär i att titta på tåg när dom susar förbi, eventuellt åka någon station men sen är det inte lika kul.  Idag var hon en solstråle, vi bara kramades och skrattade och det var så förbaskat mysigt - timmen flög förbi, vi gungade en snabbis därefter för att sen gå in till syskonen som fick stora kramar, vi lekte i alla rum, lagade mat och sedan en dusch och så somnade hon tidigt.  Jag satt kvar bredvid henne även fast hon sov, bara för att hålla i handen som redan hade slappnat av.  Så mycket kärlek! Nu mår jag så bra, hjärtat svämmar över, ska plocka undan lite, varva ned en stund och sedan bära in henne till mig så jag kan somna på det bästa sättet som finns, med min ängel bredvid mig.  Hon vaknar aldrig när jag lyfter över henne, sover vidare och andas så fridfullt.

Ville bara slänga in en snabb uppdatering via mobilen och säga hur lycklig jag känner mig just nu.  Underbara unge! Jag struntar i vad som väntar i övermorgon, jag orkar inte ens tänka på det, jag känner mig som sagt bara så glad enda in i själen just nu.  Det har varit tufft att längta och vänta och vara ifrån... och hon har mest velat vara nära, hon satt i mitt knä när vi lekte med hennes favoritleksak, sedan fick hon sitta på diskbänken eller bli buren både medan maten lagades och därefter.  Bästa myset! Blir det såhär att jag behöver bära massor så har jag min TENS på mig, den sattes på från att hon kom hem och då värker inte ryggen på samma sätt skönt nog... hon blir dock bekymrad då det ser ut som stora plåster och säger "oooj" och klappar på mig, haha, älskade omtänksamma hjärtat!

Nej nu ska jag plocka undan kvällens pastagratäng, krypa upp i mitt lilla soffhörn med frukt och te, sedan ska det skyndas i säng och så blir det en helt vanlig vardag i morgon.  Längtar redan efter att hämta på förskolan, som jag skrev sist så är det dagens höjdpunkt!

Hoppas ni får en fortsatt trevlig kväll 💕
Anonym

Jag har också problem med ryggen och har alltid varit burit MYCKET på min lilla eftersom han alltid hatat vagn. Jag har ringsjal som har varit guld värd klängiga dagar och vid nattningar. Har du provat? Man kan bära i dom tills dom är stora och det är jätte skön avlastning för ryggen.😊

Svar: Elise lärde sig att acceptera vagnen (inte längre promenader dock) till slut, men det var kaos innan dess! Har inte provat en sån och jag kan tänka mig att Elise skulle få spader om hon ”satt fast” 😅 men man kanske kan låna på något sätt och se, men annars går det som sagt bra så länge jag har min TENS igång hela tiden.
Denize

Anonym

Prova! När dom är så stora behöver hon ju inte sitta så mycket i den mer än med rumpan bara så att du inte behöver anstränga rygg och axlar så mycket. Hon kan ju ha rygg, armar och huvud "fria" så hon inte känner sig instängd . Det finns sjalotek där man kan prova. Sen finns även en grupp på FB som heter Bärsjalar köp och sälj. Köpte min begagnad för en hundring 😊

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress