(null)

Okej, här kommer jag i ett nötskal.  Jag saknar mitt mörka hår, tror jag! Eller egentligen så är det så att jag nådde mitt slutliga mål med det ljusa håret.  Då tröttnar jag och vill göra nytt.

Så mycket pengar som jag har lagt ned på x antal färger och blekningar, färgbomber, andra inpackningar, silverschampo och balsam och andra hårvårdsprodukter av dyra märken för att få till den perfekta nyansen.

(null)

Jag har alltid haft lätt för att färga mörkt till ljust, men denna gången gick det inte... det tog nog närmare ett halvår för att få det resultatet jag ville ha

(null)

En riktigt kall blond nyans.  Allt detta för att slippa färga utväxter var tredje vecka (eller i värsta fall varannan vecka)

(null)

MEN! Å andra sidan så kostar det att underhålla mitt ljusa hår med alla de rätta produkterna.  Så att jämföra kostnad och tid så är det egentligen samma sak.

Jag är även inne på om jag skulle slinga håret eller tona det mörkblont/ljusbrunt:

(null)

Grejen är ju den att jag gillar mörka ögonbryn, jag färgar dom och sminkar dom, oftast är det min största prioritering gällande smink, att få till synliga och fylliga bryn.  Och då passar det mörka håret finast.
Nu kommer min mamma vilja döda mig då hon har sagt fyrtioelva gånger att hon är så glad att jag valde att bli blond igen (det är min naturliga färg och då antar jag att hon, som mamma, vill se mig som jag är eller hur hon skapade mig, eller vad man ska säga haha, meeen som sagt håret ska underhållas annars är det mest en trist och tråkig färg... som barn och yngre var jag kritvit om håret men nu är det inte samma).

(null)

Men jag vet inte! Jag velar, jag funderar i alla fall på att börja med en varm toning och så en ljusare brun färg.  Skulle jag köpa mörkbrunt direkt så skulle det bli grönt.  Det blir ju en process, jag kan verkligen inte bestämma mig.  Vad tycker ni? Blondin eller brunette? Era röster får bli avgörande för mig! Emilia sa förr att jag var så fin i ljust hår men nu höll hon med mig om att det mörka saknades, hon ville helst att jag skulle färga lite ombre men med mitt korta hår så tycker inte jag att det är det optimala.  Jag saknar mitt långa hår också för den delen.

Hur som helst, ytligaste inlägget på länge MEN vad tycker DU? Ska jag fortsätta med det ljusa eller ska jag göra som många andra och färga mörkare lagom till hösten?  Jag har vägt alla för- och nackdelar och det är så jämt så jag kan inte bestämma mig. Lämna en åsikt, så kommer jag helt enkelt göra det som får flest röster (tror jag 😅)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null) 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Massa blandade bilder på oss, mörkt ljust.... mörkt ljust...? Kan man inte lösa djupa problem i dagsläget, så kan jag iaf få fundera på i-landsproblem.  Hjälp mig med mitt velande!
Sandra

Mörkt helt klart!

Marie

Ta en ton nära din egna :-) Fin oavsett 🙏

Sofia

Om du inte vill vara blond (som förövrigt är super fint) tror jag du skulle passa i den mörkblonda/ljusbruna färgen! :)

Sara

Jag skulle säga blont men inte så vitt som det är nu. Mer naturligt blont tror jag skulle vara snyggt samt mindre underhåll för dig! Gå till en proffsig frisör och be om slingor i din egen hårfärg så mixar det in med det vita!

Sara

Jag skulle säga blont men inte så vitt som det är nu. Mer naturligt blont tror jag skulle vara snyggt samt mindre underhåll för dig! Gå till en proffsig frisör och be om slingor i din egen hårfärg så mixar det in med det vita!

Ica

Om du vill ändra från blont till mörkare så skulle du vara jättefin i någon nyans mitt imellan. Inte så jättemörkt :) Men du är riktigt galet snygg som du är redan :)

Anonym

Blont!

Anonym

Du är fin i alla färger tycker jag! Men jag hade nog sagt ljusbrunt om jag hade varit tvungen att välja 😉

Anonym

Brunett 😍

Anonym

Jag tycker absolut din nuvarande färg är finast! Tycker att du har en annan utstrålning som blond på nåt vis som är jättefin!!

E

Om du vill kunna gå från blont till brunt och tillbaka så tona håret och umderhåll det med färgbomb. På det sättet kan du bara tvätta ur den bruna färgen sen när du vill ha blont.
Jag gjorde så sist jag hade rött hår 😊 visserligen tog det ett tag att få bort den röda färgen men jag slapp bleka det och på så sätt skonades mitt hår 😊

Sandra

Brunt, ljust eller mörkt spelar ingen roll men brunt 😘

Anonym

Blond! Det är fint, naturligt och utan hemsk utväxt (man ser ju så skallig ut när man är ljus o har färgat mörkt o det börjar växa ut🙈). Men du är fin oavsett.

Angelica Wåhlin

Jag tycker att du passar sjukt bra i både ljust & mörkt!

Emma

Brunt, som på de första bilderna! Dina ögon lyser med den hårfärgen :D

Tessan

Jag tycker att du hade passat bäst i en ljusbrun nyans! Du är jättefin i alla hårfärger men en lite varm ljusbrun ton tror jag hade vatt en superfin höstfärg på dig! Hoppas allt är bra med dig, och att du har massa människor runt dig som ger sig positiv energi och inte bara de negativa dårarna ❤️

Anonym

Lite mörkare blond tycker jag passar bäst!

Emiza - Träning & Outfit & Tatuering

passar bättre i blont men brunett är också fint

tiptip

inte mörk
inte för blond
lite ljusbrun

Sara

Tycker du passar bäst i ljusbrunt! Eller mörkt, men tycker faktiskt blont inte är lika fint på dig (även fast du är fint i allt!)

Magdalena

Fin i både ljus o mörk men eftersom vi skall välja så säger jag BLOND :-)

Bella

Mörkt! Det klär dig bättre, det ljusa är fint med men du ser mer vuxen och tillfreds ut i mörkt. Verkar trivas mer i det än i det blonda

Anonym

Du är fin i alla :) Men blond men inte så ljust. Eller lagom mörkt med slingor i. Gå till en frisör o säg hur du vill ha det :)

Camilla

Kan rekommendera ”sprayfärg” för utväxt på håret. Har sparat mig mycket mellan färgningar. 😘

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress