(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
  
Mellanbarnet redo för skolfotografering i morse.

Min lilla kille, alltid mammas pojke.
Ibland ser jag dig stirra framåt och så undrar jag vad du tänker på.  Jag ser så mycket av mig i dig.  Alla känslor oavsett hur stort eller litet något är, hur man kan gå från noll till hundra om någon trycker på en öm punkt.  Att gråta för att sedan skratta, att bli arg men få dåligt samvete, att kramas och alltid komma ihåg ett "jag älskar dig" oavsett vad.  Den oroliga sidan, när man inte behöver oroa sig.
Du och jag har personligheter som klaffar och är mest identiska, vi har förstått varandra genom åren och det är sällan komplicerat att välja en strid med dig.  Du, liksom din mamma, bär ofta på ett dåligt samvete efter att något blivit fel.  Saker kan hända i stundens hetta, ord som sägs, men du står för allt efteråt - du är precis som jag ville när jag började uppfostra dig.  Det sista du ska bli är en kille/man som beter sig som dom flesta gör.  Din ödmjukhet och empati för varenda människa kommer du komma långt med.  Din förmåga att förstå när du själv gör fel och ber om ursäkt, din förmåga att respektera dina medmänniskor, din förmåga att inte halka in på andras beteenden - utan vara den du är.  Och för mig är du helt perfekt, precis som du är.  En ung kille som förstår bättre än vissa vuxna karlar.  Jag hoppas att du bär med dig detta i livet, att du alltid kommer vara såhär.  Trots min förståelse i att du kommer bli en tonåring en dag, ibland falla för grupptryck och ibland göra saker som andra killar gör - så kommer jag vara noga med att fråga dig om ditt beteende gentemot andra tjejer är något du skulle önska dina systrar.  Det är nämligen något du redan tänker på, att saker som händer dom vill du ändra på.
Du är godhjärtad och mjuk, även om du vill lägga en tuffare sida på ditt yttre skal.  Det är inte konstigt om du blir omtyckt av andra barn, lärare och föräldrar.  Det är inte konstigt att jag för höra sä mycket beröm.
Jag ser dig grubbla, analysera och klara av att lyssna på olika samtal som sker i hemmet (i smyg), prata med vänner och spela tv-spel.  Att killar inte kan multitaska är du motbeviset för, haha.
Älskade barn.  Du ska veta hur starkt jag känner för dig.  Det enda som skiljer på våra personligheter är att du kan gå in i ett rum med främmande människor, ta över hela stället och stå i centrum.  Din rädsla att öppna dig för andra, oavsett vad det än gäller, hoppas jag inte är förstört.  För jag vet att ärr finns på ditt hjärta.
Jag är så stolt över dig.  Så stolt jag bara kan bli, att du klarade av det som hände.  Du med mest hjärtesorg för det var du som fick mest löften och omtanke.  Det var du som närvarade mest och verkligen blev del av något annat.  Det var en tung tid att se dig lida av så mycket besvikelse.  Men du klarade det, älskling.  Med hjälp och stöd och så himla mycket kärlek, så klarade du det.
Förebilder i livet har du gott om och det är underbart att se hur du lyser upp av den som delar dina intressen och passionerat lyssnar och engagerar sig i dig.  Jag var rädd att du skulle stänga in dig helt, men din rädsla har försvunnit med tiden, rädslan att ha med andra att göra.  Ditt sociala jag är tillbaks och jag hoppas bara att riktiga du också finns kvar, att tiden inte ärrade dig alldeles för hårt.
Du är lycklig igen.  Jag vet inte hur du känner gentemot alla människor som du grät över och sa att de hade ljugit och svek dig.  Samtalsämnet kommer inte upp längre.  Troligtvis har du insett att det finns så många fler som bryr sig och där du kan hämta kärlek.

Jag är stolt över din prestation i skolan, hur läxorna görs så snabbt och hur fort man ser dig utvecklas.  Vad ska det bli av dig tro? Något stort.  

Att vara mamma till dig har alltid varit en ära, precis som dina syskon.  Jag älskar dig så mycket att orden inte räcker till.  Jag kunde inte beskydda dig från allt men jag försöker göra det nu varenda dag som går.  Aldrig mer ska du tro att något är fel på dig, de som får ha dig i sina liv är lyckligt lottade.

Du har alltid varit lite extra, du kommer alltid vara så speciell.  Jag kommer ha din rygg och stötta dig i dina val så länge jag lever.  För om det är någon som fattar så vettiga beslut och samtidigt är så ung, så är det du Elian Östman.
Emelie

Han verkar va en väldigt härlig kille när du beskriver honom, kan man paxa honom till dottern om några år😂😍

Svar: Haha ja då, det går nog bra 😂
Denize

Anonym

Han är sååå söt! 😍

Anonym

Han är sååå söt! 😍

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress