(null)

(null)

Idag kom ett bud med Elise namn på.  Tack för den fina jackan för kyligare dagar, mormor och morfar! Den passar mina mössor och vantar perfekt! Puss och kram från Ääää-lise, ja för nu säger jag inte Diis längre, nu är det Elise.


Här hemma går vi runt och mår sisådär.  Emilia har blivit förkyld, Elise har hosta men inget annat och jag mår fruktansvärt illa.  Nästan gravid-mående, är fruktansvärt yr och illamåendet smäller till som ordentliga vågor... dock kan alla vara lugna för det är jag inte! MEN jag började med omega 3 kapslar för några dagar sedan och mår hemskt, kan det hänga ihop? Trodde först att jag var på väg att bli magsjuk.  Kände mig slö och trött i alla muskler och leder.  Men så kom jag på att det är första gången jag provar det kosttillskottet, någon med erfarenhet?

Nu ska jag ställa mig och laga mat till kidsen vilket jag inte alls ser fram emot.  Stekos, dålig aptit och illamående på det.  Blö.
Tara

Det hade väl ändå varit jävulskapernas, jävulskap, om du hade varit gravid, uppe på allt annat skit, det här året har innehållit 😣 Dock sent för illamående isf, kan man tycka 🙂

Anonym

Näe jag käkade de mådde jag också dåligt efter ett par dagar och magen blev kaos. Gick över efter 1 vecka Eller 2 men frustrerande att må kasst.

Svar: I valet och kvalet att härda ut tills biverkningarna evt släppt eller bara sluta med dom helt... har mycket att stå i som det är, ett ihållande illamående har jag inte riktigt tid med 😅. Vissa lever ju med bieffekterna så länge de äter - fyfasen vad hemskt.
Denize

Anonym

Vet inte hur du reagerat på tidigare kosttillskott men jag spyr av alla. Har dåliga värden men kroppen kan inte hantera kosttillskott. Hoppas det blir bättre snart!

Svar: Men nej vad jobbigt :( jag har inte haft problem med något tidigare och då använder jag flera. Men dessa verkar inte fungera alls... vet inte om det är biverkningar som släpper någon gång, men jag vet inte om jag pallar vänta och se. Dagarna blir helt förstörda.
Denize

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress