30 november 2009

Våran måndag

Våran vardag

Allt gick okej hos läkaren idag, vi pratade mest.  Det blev förstås vidaresjukskrivning och för tillfället gäller det till den 20e Januari.  Tänk om jag kunde må bättre tills dess? Mirakel kan ju ske, det skulle vara underbart!
Jag fick även köpa en bok som kanske kunde hjälpa mig med det andra, jo det psykiska.  Just nu lever jag i en situation som jag inte kan ta mig ur och jag behöver väl lite hjälp med det med... så jag skall läsa den ikväll, den var bara runt 100 sidor.

Efter att jag hade varit där kom min fader och hämtade mig så vi kunde åka till kaoslokalen.  Jag hittade en låda med lite julpynt men det var som sagt KAOS.  Alla mina saker från min barndom, min brorsas grejer och sedan alla mina föräldrars saker som dom inte får plats med ute på ön.. och det är en MASSA crap.  Så det var alltså inte så lätt att hitta grejer, men en låda blev det i alla fall.
Några bebisgrejer blev det heller inte.  Vi får åka ut dit någon dag senare i framtiden och städa ur, sortera och fixa så det går att hitta sina saker lite lättare. 

Efter det skjutsade farsan mig till Älvsjö där jag hann bråka med en såndär snacksautomat som finns på perrongerna.  Jag var så fruktansvärt törstig, hade 2 minuter på mig att köpa dricka men maskinen snodde mina pengar SÅKLART (plus 10 kr för mycket).  Jag pratade med min mamma i telefon samtidigt och hon sa åt mig att sparka på den, så jag sparkades och slogs men icke, hehe... då var jag arg kan jag lova.  Trettio kronor är ju ingenting, men när man är törstig och inte får ut drickan... då blir det jobbigt!

Anyway, bortsett från kaos och elaka maskiner har dagen funkat.  Emilia var på strålande humör när jag hämtade henne och vi har inte bråkat EN ENDA gång... helt otroligt.
Nu skall vi hänga upp Emilias paketkalender eftersom 'tomtenissarna' kommer i natt och hänger upp paketen... OM hon nu varit snäll.  Hmm, kanske därför hon är så mysig nu?