God morgon.  Emilia vaknade inte förrän halv åtta i morse så det var ju nästan sovmorgon!? Jag somnade i alla fall strax efter midnatt så jag känner mig rätt så utvilad faktiskt.  Inget att klaga på...

Jag vet inte riktigt hur alla i Sverige 'firar' det, ni ser det väl som en hel halloween-helg men idag är i alla fall den riktiga dagen.  Jag önskar att jag och Emilia befann oss i Usa nu med massa orange och svart pynt överallt, utskurna pumpor i varenda hörn, godis i alla hem och glada, utklädda människor.
Jag har så många fina minnen av Halloween från min barndom.  Det går verkligen inte att beskriva hur kul det är att fira det i Usa som barn.  Men man får försöka skapa stämningen här hemma även fast vi befinner oss i Nynäshamn istället för Highland beach, Florida.  Oh well... Haha, nej men det blir ju bara större och större för varje år här i svenneland, det är självklart kul men klart att man längtar tillbaka!

Ikväll skall vi i alla fall ha lite middagskalas här hemma hos oss.  Skall försöka laga mat i tema, får se hur det går.  Jag är ingen mästerkock, men det skall bli skoj!

Hittade denna bild på Emilia, från Halloween förra året.  Får se vad hon hittar för costume i år... är inte SÅ svårt att gissa om man tänker på att Emilia = rosa, klänningar och prinsessor!