9 april 2010

BF+5

Graviditet nr2

Efter gårdagen har jag nu extremt ont i kroppen... träningsvärk typ? Jag tog en alldeles för lång promenad och sedan blev det storstädning.  Men inte hjälpte det! Bortsett från bra med motion och ett rent hem... och en massa foglossning.
Natten blev lång och sömnen kass, till och med Emilia sov dåligt.  Hon skall i alla fall leka hos en kompis nu på eftermiddagen så jag får vara hur arg och bitter jag vill.
Dessutom har det hänt lite onödiga saker som inte gör livet lättare just nu.  Det är inte lätt när det är svårt helt enkelt... men när når man bristningsgränsen?

Hur som helst, bloggen har flyttats och heter numera:

S

hoppas lillen kommer till helgen och att du mår bra:)

Sandra

Jag har följt din blogg senaste veckorna nu. Jag vill bara säga att jag har aldrig varit, och är inte, gravid (kanske till hösten) men jag lider med dig och hoppas att bebis tittar ut snarast. Ha en bra helg och ta hand om dig själv, liten och Emilia!

Johanna

Följer din blogg varje dag och hoppas varje gång som det dröjer lite med inläggen att din förlossning kommit igång...:) Har en son på 8 månader och jag kommer ihåg hur less man är dom sista veckorna. Min son föddes på BF så jag behövde inte gå över tiden, men jag kan verkligen tänka mig hur less du är nu!

Håller verkligen tummarna hårt att det kommer igång snart!! Snart ska du se är Liten här!!!!

Madelene-gravid i vecka 39 <3

Du kanske ska prova barnmorskedrycken? :)1,5 liter vatten

2 pressade citroner

2-4 msk honung eller lönnsirap

2 msk färskriven ingefära

2 tsk cayennepepparBlande detta väl och drick hälften. Har inget hänt efter ca ett dygn så drick resten.http://www.familjeliv.se/Forum-2-115/m51518152-1.html

linda

skulle dom inte sätta igång dig efter en veckas övertid???

jobbigt att behöva vänta på något som man längtar så mycket efter. :)

ronja

hej!! hittade nyss din blogg =) kul att hitta en annan ung mamma =) . Jag blev oxå gravid när jag var 14.I mars fyllde min "lilla" kille 12!! hoppas din kommande förlossning går bra kram ronja

Lena

Att du orkar storstäda! Jag håller tummarna för att det sätter igång snart för dig, väntan är olidlig!

Henrik Olsson

Imponerade att du orkar med så mycket! Önskar dig lycka till!

emms

Jag tycker att din blogg är sjukt fashinerande, bara så du vet! Och glöm inte ändra namnet på headern nu med, när addressen ändrats :)

Matilda

Hej!

Älskar din header!

Hur fick du så att det är denize.se

istället för, denize.blogg.se??

Tacksam för svar

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress