Då har Söndagen passerat och vi är en vecka närmre bebis.  Den här helgen har varit ganska seg, framför allt just idag.  Med tanke på min bitterhet pga sömnbristen har jag förmodligen varit jordens otrevligaste flodhäst.
Emilia hade tur som hade en snäll morfar som släpade med henne ut och åkte skridskor med henne och innan dess fick hon packa lådor i min mormors (gamla.. dåvarande?) lägenhet, så hon var ju nöjd i alla fall.
Dessutom åt hon både lunch och middag idag och halle-fucking-lujah säger jag bara! Underbart att mitt lilla matvrak kunde proppa i sig lite mat.  Finally!
Sedan blev det lite tjaffs nu på kvällen, hennes bebisfasoner kom fram som vanligt och jag kände för att hänga mig i taket.  MEN så allvarligt blev det inte... efter många om och men gjorde hon det hon behövde, vi pratade och blev sams och sedan somnade hon så gott i sängen sin.

Jag själv skall lägga mig och sova alldeles strax för att förhoppningsvis vara lite trevligare i morgon.  Då får vi skjuts in till Stockholm... jag skall försöka orka gå i några affärer, sedan blir det lunch och besök på Mvc.

Kan passa på att tipsa er om att jag är med på Aftonbladets hemsida idag... samma artikel som var med i Söndags bilagan om ni missade att läsa den.

Och så påminner jag er om tävlingen om ett presentkort hos HEJBABY.SE.  Helt perfekt om ni vill ha kläder med roligt tryck - för både barn och vuxna! Här hittar ni tävlingen