31 juli 2010

Fullt upp

Våran vardag

Vi har haft fullt upp hela dagen idag.  Strax efter mitt tidigare inlägg blev vi hämtade och så åkte vi iväg på Auktion och loppis.  Jag har ju varit på jakt efter gamla, antika möbler att måla om och få en lite "Shabby chic" eller lantlig känsla i hemmet och nu är steg 1 avklarat.  Jag fyndade hylla, byrå och vitrinskåp och en massa, massa småsaker för ca. 300 kr.  Perfa! Nu måste jag bara inhandla rätt material och färg och sedan finna tiden att pyssla och måla.  Det lär ta sin tid i alla fall.

Hur som helst, även Emilia fann en studsmatta och möbel till sitt rum för ca. 50 kr så vi fick invänta ännu en bil + släp för att få hem allting.  Studsmattan fick dock köras hem till min faster och stå på deras gård.

Efter det landade jag hemma en snabbis för att äta middag och sedan var det ut igen.  Jag behövde ju åka och handla grejer till Emilias tårta i morgon och ballonger osv.

Nu kom vi i alla fall precis hem och lillebror däckade så fort jag la ned honom.

Jag har mobilbilder från dagen.  Bland annat när Emilia håller i en helt galet stor orm som fanns på plats vid auktionen men självklart funkar det inte att överföra något då min mobil är sönder.  Funkar inte att ha i någon sladd som tex usb eller laddare.  Skoj! Icke.
Men nu måste jag få Emilia att lägga sig och sedan slå in alla hennes presenter.

För 6 år sedan vid den här tiden var jag på väg att gå och lägga mig, helt ovetande om att mina värkar skulle sätta igång bara någon timme senare.  Helt galet!