30 juni 2010

Kompis

Våran vardagEmilia är en märklig liten dam.  Hon är rädd för småflugor men leker gärna (och pussar på) med gråsuggor.  Hon är samtidigt livrädd för spindlar men möss var otroligt skoj.
Hon följde med katten på jakt efter möss och titta vad dom hittade.  Snuskigt.  Riktigt snuskigt... att hon fick skrubba händerna frenetiskt efteråt efter mina order är en annan femma.
Hur som helst, möss var jätteskoj.  Katten blev dock lite snopen när Emilia tog över hennes byte och lekte med musen i ett par timmar.

Sedan sa Emilia att dom hade hittat den i "musbusken".  Det tyckte mina päron var jättekul.  Min farsa sa något om "mormors musbuske" och Emilia var ett frågetecken och undrade förstås var det fanns möss.
Men men, torr humor i familjen. 
Emilia släppte i alla fall musen till kvällen.
Maria

Haha! Barn alltså!

Sandra ackefjord

barn ha sina förmågor att vara lite märkliga, men man tycker dom ändå :)

nina

hahaha, älskar torr humor:D

stina

hej:) brukar kika in på din blogg någon gång per månad, din dotter är helt underbart söt och du är en toppen mamma! Önskar er båda en riktigt fin och solig sommar!

Anonym

Att musen blev så tam? Haha, otroligt intressant. Jag menar, med en katt i närheten oxå. Jag hade fan sprungit. :)

S.

Det var allt en söt mus! dock hjälper det sällan att tvätta händerna, använd istället handsprit och smörj in händerna och underarmarna. Då försvinner garanterat bakterierna.

Stefan

tycker du verkar vara en alldeles utomordentlig mamma verkligen mogen och inväxt i rollen som mamma. ska läsa din blogg lite nogrannare men imorgon är alltför trött nu. ha det bra!maila mig privat med svar om du kan se men mail alltså?//Stefan

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress