31 mars 2010

Onsdagen

Våran vardag

Än så länge är "mirakeldrycken" inget fungerande mirakel för min del.  Inte en enda känning alls... och dom som fått värkar av denna dryck har fått det strax efter att dom druckit den.
Liten har flyttat in för alltid!? Nej då, någon gång måste han ut - oavsett om han vill eller inte (3e och 6e April gissade de flesta av er, förresten).  Det är bara så drygt att höra att det är nära... då känns varenda dag som en evighet.
I morgon skall jag i alla fall till barnmorskan igen och se så allt fortfarande är grönt.

Eftermiddagen och kvällen har inte haft allt för mycket att bjuda på.  Emilia lekte med en kompis en stund och jag var och handlade.  Nu sitter jag och sysselsätter mig med att se på tv och Emilia med sin dator.  Hon har kommit in i lite tokiga tider och sover enda till halv tio - kvart i tio på morgonen och somnar vid 22.
Men dessa sovmorgnar brukar försvinna rätt snabbt och snart vaknar hon alldeles för tidigt igen.  Det är i alla fall skönt så länge det varar, för bådas del!

Glöm inte bort att tävla om babyprodukterna från Apoteket och dela med er av era graviditeter och förlossningsberättelser.  Jag lusläser allt, det är så fascinerande att det kan skilja sig så enormt och vara så olika från person till person.  Jag är sjukt taggad inför min förlossning nummer 2.  Lever jag i förnekelse kan man då undra? Hehe!