Då har jag äntligen kommit till den sista delen av min sammanfattning av året som varit.  Jag hoppas att ni tyckte att det var lika kul att kika tillbaka som jag gjorde.

November och December är ju i princip nutid så jag behöver inte göra något avancerat av det hela, men jag tar med lite grann för att kunna minnas.

November var i alla fall en rekordregnig månad.  Det kändes som om ett evigt grått täcke låg över oss.  Gatorna var helt översvämmade och det var inte direkt skoj att promenera hela dagarna fram och tillbaka till Emilias skola.


Vi var även ute och åt på restaurang en kväll och efter sommarens smått kaotiska restaurangbesök med Elian så blev denna en riktig hit.  Elian hade ro till att sitta still och äta.  När servitrisen sedan kom och hämtade alla tallrikar så var han inte sen med att hjälpa till, han gav henne grejer från bordet + hans flaska... den skulle väl också diskas tyckte han? Haha.


Såhär såg morsan ut den kvällen...

Jag utvecklade även ett nytt intresse till att fotografera natur och landskap istället för bara porträtt.  Costa Blanca inspirerade mig:
Vi hängde även en del i parkerna när solen sken.Sedan kom December, julkalendrar och adventsljusstakar skapades, hela familjen var här och samlad och Julafton blev en succé.

Nu har vi nått årets sista dag.  Nyårsafton är här.  Det har städats, maten skall förberedas och sedan blir det fest här hemma.
Tack för året som har varit, fina läsare.  Tack för att ni kikar in här dagligen, lämnar kommentarer och gör bloggen till det den är.  Gott nytt år!