skall ni vara i Göteborg hela helgen? Vad skall ni hitta på förutom att vara på mässan och vart nånstans skall ni bo?
Japp Fre-Sön! Vi skall bo på ett hotell nära mässan och bortsett från mässan så skall vi fira Elians 1-årsdag på något roligt sätt.  Ni får gärna tipsa mig om roliga saker att göra i Göteborg med barn om ni skulle komma på något :)

Hej tjejen! Vart exakt på Malta var du förra året? Jag är sugen på att åka iväg och sola och bada men kan inte vara borta en hel vecka pga barnen. Malta är ett alternativ, men dit Ving går finns det inga fina stränder?! Vet du nåt om det stället, St Julian’s/Sliema?
Ja vi bodde i St Julians :) Superfina klippor finns det där! Annars fanns det någon mindre strand i närheten, dit gick vi mest för Emilias skull, lättast för henne att bada själv där.
Annars blev det bad i poolen.

Vilka serier följer du?
Desperate housewives, Gossip Girl, 90210, Hellcats, One tree hill, Vampire diaries, Greys och Make it or break it.  Riktiga tjejserier med andra ord!

Jag tycker du verkar vara otroligt säker och uppfinningsrik i köket. Det är ju inte ofta du lägger upp bilder på vanlig husmanskost direkt. Så jag undrar varifrån du hittar inspirationen och framförallt, var har du lärt dig?
Precis som allt annat så gäller det att öva och experimentera.  Blanda smaker och ingredienser och till slut hitta en smak som passar en själv.  Jag har misslyckats måååånga gånger för att sedan lyckas bra ;)
Sedan finns det ju en massa inspiration att hitta på nätet.  Men tack för komplimangen!

Allså jag har en fråga, kanske lite sent på tänkt, men jag har alltid velat fråga, VISST var du med i tidningen när Emilia var nyfödd? Allså jag minns dig från tidningen klart och tydligt, det var du, Emilia, och förmodligen hennes pappa! Det stod till och med Denize + (hennes pappas namn som jag också minns men väljer att inte skriva ut i respekt för dig hehe) = Emilia! Visst bodde du i skarpnäck då också? Åh jag har alltid undrat!! Puss
Haha, ja det var jag :) Men skarpnäck har jag aldrig bott i däremot.  Puss på dig med!

Tänkte på ditt fotande, om du kunnat leva på det, vilken typ av fotande skulle du helst vilja jobba med då? Porträttfotogafering, bröllopsfoto, tidningsfotograf, mode, husvisningar, kanske konstfoto? Vad drömmer du om?
Jag nöjer mig med porträtt och bröllop nu men senare i livet efter en massa erfarenhet så är mode det stora målet.

Kanske lite sent att fråga nu, men jag undrar vad dina föräldrar jobbar med?
Min farsa har jobbat på Ericsson nästan hela mitt liv, sedan la han det åt sidan och började med eget.
Min mamma är sjukpensionär pga en nackskada.

Vad hände mellan dig och Andreas? Var han otrogen osv?
Tycker det är bättre att du berättar istället för att folk får förutfattade meningar som inte ens stämmer alls osv
Hm, alltså jag kan ju börja med att det är skillnad mellan personlig och privat.
Jag har skrivit lite löst om det tidigare men då var jag sviken, arg och ledsen.
Det hände en JÄKLA massa, men jag väljer att hålla det utanför.  Nu har jag gått vidare med mitt liv och byggt upp en trygg och stabil grund för min familj.
A vet själv vad han har gjort och gör och han erkänner sina val för mig och förhoppningsvis för andra med.
Förutfattade meningar kommer det alltid finnas.  Men oavsett vad det snackas om så kommer ju sanningen fram till slut.  Jag känner i alla fall inget tvång till att detaljerat berätta om hans puckade och elaka val.
Jag kommer inte må bättre av det och speciellt inte Elian i framtiden.

Hur ser du pa att Elian inte kan/far traffa sin andra syster Wilma?
Det är förstås jättetråkigt, hon är ett oskyldigt barn som sattes i kläm.  Men jag kan inte direkt ta ansvar för någon annans barn.  Hennes pappa får stå för sina val.

Något du speciellt önskat du gjort innan du fick barn?
Utan mina barn vore jag ingenting så jag skulle inte vilja ha det på något annat sätt :)

Hur ser du på kärleken i framtiden? Har du någon på g just nu? eller vill du leva singel ett tag till?
Jag trivs med mitt liv som det är, jag är självständig och mina barn får ALL min tid och kärlek.  Men jag hoppas såklart på att slippa dö ensam, hehe.

Kan du rekommendera ett prisvärt allround-objektiv?
Tamron 28-75/2,8

Letat och letat bland kommentarerna! Vad heter salvan som du fått rekommenderat för Elians tandsprickning! Här har vi hörntänder på g och börjar bli desperat!
Kolla på The English Shop.

Vet ju att du var sugen på att flytta utomlands, eller du skrev en del om det för ett tag sen.
Vad hindrar dej egentligen? Om du vill flytta så är det väl bara att göra det? Ingen utav dina barns fäder är ju intresserade utav sina barn så de skulle ju säkert inte komma o hindra dig efter att inte ha existerat för dom alls nu på över 6 och 1 år...
Sverige har ju sina fördelar också.  Men vem vet vad framtiden har att erbjuda! :)