Kidsen förtjänar ett pris för jordens snällaste barn idag.  Emilia var en ängel som hjälpte mig med Elian så gott hon kunde, sedan har hon suttit och pysslat, fixat och donat för sig själv och Elian har varit på supergosigt humör och sov sedan i närmare tre timmar på dagen.  Då fick jag gott om tid över till att krypa upp i fåtöljen, halvsova och se på serier.  Underbart.
Det krävs nog mer än så för att jag skall bli helt återställd men jag mår mycket bättre nu ändå och jag är väldigt glad över att ungarna har varit så snälla mot mig just idag.  Det hade kunnat vara mycket värre!

Jag har haft lite dåligt samvete för att Emilia missade en skoldag när det inte ens var hon som var sjuk.  Det kändes egoistiskt och larvigt på något sätt men jag är ändå glad att jag insåg att det var omöjligt för mig att gå ut i morse.  Det hade bara slutat illa och det hade tagit ännu längre tid för mig att återhämta mig.

I dagarna skall jag gå till apoteket och köpa hem migränmedicin så jag är redo nästa gång.  Fyfarao säger jag bara.

Karolina

ååå va fin bild!

Sama

Skönt att det är bättre, hoppas det var en engångsföreteelse. Och vad skönt att barnen, särskilt Emilia tog hänsyn till dig, och hjälpte dig:)

Veronica

Ibland vet barnen när de ska vara extra snälla :) Migrän är inte att leka med, fy farao :(

Neha

Superfin bild:D

ENDENISE

sv: vännen, tack så mycket! kram <3

tiptip

Du ska inte ha dåligt samvete för att du inte orkade gå den långa vägen till skolan. det är ju helt otroligt vad du klarar på egen hand i främmande land. jag är full av beundran.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress