29 februari 2012

Natti

Livet i Spanien

Jag avslutar dagen med en bild på morsan igår.  Emilia höll på att fotografera Elian för fullt, men på den här bilden var han visst lite för snabb.  Man ser honom in action längst ned i kanten bara, hehe.

Nu skall jag kolla på BB och sedan sova... förhoppningsvis bra - peppar peppar.  Dagen har i alla fall gått bra.  Inga utbrott, inget bråk, inget trots (inte mer än vanligt i alla fall), glada barn, glad men trött mamma osv.  Kan inte klaga!

Ha en fin kväll.

Madeleine - Mamma - Foto - Oslo

Känner att jag vill skriva så mycket på inlägget under. Till dig. Hur fin och bra jag tycker att du är, men det är så svårt utan att göra dig till "offer" - vilket jag absolut inte tycker att du är och vilket jag kan tro att man många gånger får höra? Att det är "synd" om en? Vi får ofta höra det pga att vi inte bor i närheten av mor- eller farföräldrar, styrkekramar som skickas och tankar som skänks, men det känns bara fel - jag tycker inte att det är synd om oss på något sätt! Du är grym, fantastisk, en underbar mamma som ger din barn de bästa förutsättningarna, oavsett - det är det jag vill ha sagt tror jag :DHahah, skrattade lite när du skrev att Elian skrattade åt dig när du körde styrka - gissa vem som stod och gapflabbade åt mamma förut? Klättrade på mig, pekade på mig och skrattade. Haha.KRAM

elina

Vad använder du när du tar bilder på dej själv? Slutartiden på kameran eller sån fjärrkontroll? :)

Isabelle

Jättefin bild, ser riktigt varmt och skönt ut!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress