Godkväll på er.  Helgen kom lika fort som den gick och nu väntar snart sängen för min del.  Helgen bjöd på några timmar för mig själv ute (barnfritt dvs - åh, vad det uppskattas emellanåt!), en riktigt god middag (bild dyker troligtvis upp i morgon), vi har tagit det lugnt hela dagen idag, barnen har varit trötta och Elian har varit dålig i magen och spydde en gång tidigare.  Det verkar dock inte vara någon magsjuka då han bara kräktes en gång och så var det bra med det.  Men vi får väl se vad som händer, jag håller tummarna i alla fall.
Emilia har fått plugga en del och ja, det var väl våran helg.  Nu skall jag kika på något serieavsnitt och sedan väntar en lång natt med många timmars sömn (hoppas jag).  I morgon återgår vi till den vanliga vardagen med långa skoldagar tack vare siestan.  De senaste veckorna gick dom bara 9-13.
Hur som helst, nu är jag så trött så ögonen går ihop.  Det känns som om jag svamlar, men var tvungen att kasta in några rader så ni vet att jag lever.  Ha en fin kväll!
Kajsa

Hej Denize!

Jag vill så gärna någon gång att du gör ett inlägg om Emilia. Typ bilder när hon var liten och sånt det var så längesen att se det :)

Kram

Anonym

En kräk kan vara magsjuka det med.. Tyvärr.

Jobbar på förskola och får många ggr höra " det var bara
en kräk så ingen magsjuka"

Men enligt BVC så kan det vara magsjuka.. Trots bara en kräk.

Hoppas iaf att ni slipper mer kräkande

Petra

Vad skönt att du får litet egentid då och då! Men vem passar barnen? Har ni byggt upp ett socialt nätverk?

Svar: Barnvakt som barnen är riktigt trygga med. Men dom har redan somnat och sover för natten när jag smiter iväg några timmar ;)
denize.se

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress