I torsdags hade ovädret sett till att stranden regnade bort.  Vågorna slog enda upp till muren på vissa ställen, sanden var borta, allt som var kvar var några trötta stenar och vatten i mängder.  Flaggan hotade människor med sin röda färg och det var fåtal människor som vågade sig i havet, men vid vågbrytaren och längst inne vid kanten var det helt ok... strömmarna var rätt ofarliga där.
Vi avslutade den dagen med ett restaurangbesök i regnet (men under tak då) och supergod mat.  Sedan kastades två trötta ungar i säng och kvällen flöt på med film och serier till ljudet av dunder, brak och hårda regndroppar.
 
Igår vaknade vi upp till solsken igen.  Vi mötte upp lilla charmtrollet med familj, solade och badade och Emilia fick slå vuxna människor i strandtennis.  Tack Michan för att vi fick stjäla några timmar av er semester, din dotter är bland de finaste och charmigaste jag mött - helt underbar.  Och sedan var det såklart så himla roligt att få träffa dig igen efter alla dessa år, se hur du växt och blivit en fantastisk mamma.
 
 
Och idag? Nu skall vi strax bege oss ut och köpa lite lördagsgodis, sedan väntar väl strand eller klippor och ett efterlängtat dopp i havet.  Kvällens planer är rätt oklara beroende på barnvakt och annat, men det är i alla fall sista kvällen för de flesta nattklubbarna i semesterstan så det vore kul att komma ut och uppleva det.
 
Trevlig helg!