Sista måndagen här är nu avklarad.  Bankbesök gick bättre och avklarades, flera andra måsten och ärenden uträttades, solen sken och vädergudarna hånskrattar nästan åt mig - det skall bli runt 20 grader varenda dag här framöver.  Men Stockholm, ett par plusgrader, regn och mörker är också mysigt.
Nu står väskorna så gott som färdigpackade här bredvid mig.  Åtminstone med det som skall med mig och Elian, den här första vändan.
Jag kan inte med ord beskriva mina nerver just nu, känslorna är så blandade och verkligen överallt.  Jag hade gärna tagit en extra vecka här eller två, men jag hade väl säkert känt så efter dom veckorna också.  Äsch, det kommer bli bra, jag måste ta tag i så mycket och sluta blunda för en del viktiga saker i mitt liv.  Nu har jag ett helt oskrivet kapitel att fylla och det skall göras på starkast och bästa sätt.
 
Jag vill tacka er för visad respekt, stöttande ord och förståelse för vad jag väljer att dela med mig av.  Jag förstår så väl att ni är nyfikna och gärna vill ha koll på vad som sker.  Jag hade känt likadant om jag följde någon vars livs skall förändras och man inte riktigt får något grepp om varför.  Jag förstår verkligen.  Men någon dag, när allt är löst och över så kanske det känns mer rätt.  I dagsläget är det något som jag håller för mig själv och mina absolut närmsta.
 
Hur som helst, nu väntar en avskedskväll och ett litet pre-new-years-party för Emilias och min skull.