Lite detaljbilder från hemmet, riktiga bilder kommer senare när det inte är så mycket saker överallt...
 
God eftermiddag på er.  Här kämpar vi på med att få lite ordning och det går sakta men säkert framåt - trots sjukdomar och annat kaos.  Båda barnen trivs hur bra som helst, Emilia upprepar gång på gång hur fint och bra och fantastiskt allt är i vårt hus.
Även Elian tycker att allt är skoj, det tyckte han från första minuten här.  Han är sååå stolt över sitt rum där han får ha alla sina grejer.  Han har somnat där inne alla kvällar, igår vaknade han dock mitt i natten och ville sova hos mig men det är ju förståeligt.  Sedan sov han hela natten och länge på morgonen idag, så alla vänjer sig och anpassar sig efter nya situationen snabbt. 
 
Nu skall jag ställa ut lite fällor i olika hörn under skåpen, jag såg nämligen EN till kackerlacka i natt.  Jag mördade den utan att blinka, haha usch vad äckliga dom är, men dom försvinner helt snart.  Eller så får man acceptera dom som små husdjur, Torres kanske behöver kompisar.  Nej fy farao.
 
Hur som helst, skulle bara kika in lite snabbt och tacka för all omtanke och fina ord.  Klart att allt jämt löser sig!
Ha en riktigt trevlig helg.
Anonym

Har hört att man inte ska stampa ihjäl kackerlackor.. Det gör att det kommrr flera! Bättre ta medel eller slänga ut dom!

Carro - trebarns mamman på Gran Canaria!

Vi har en superspray som man sprayar och så sitter det kvar och bara dom går förbi en platsen dör dom efter någon minut :) Vi har sprayat hörnen på tomten och då och då ligger det en död på tomten så in kommer dom aldrig :) Den håller i evigheter dessutom, så man slipper jaga dom äckliga krypen.. Men det kanske är något liknande du har?

Svar: Ja precis, jag har nog hittat något liknande =)
denize.se

Tilda

Uek, fullkomligt hatar kackerlackor, bara ordet ger mig rysningar. Hur mördar man kackerlackor utan att det sprider sina ägg?

Tess

Åh, så fint! :) Kram

Moa

Väldigt fint, men urk för kackerlackor! Katter är ju lite svåra där också, allt som är mindre än dem och som rör sig är ofta mat... Även de som inte borde vara det. Vi brukar okeja att vår katt äter flugor, men skalbaggar och framförallt getingar brukar vi försöka hindra...

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress