4 oktober 2013

Seriesnack

Serienörd

 
Hallå där serienördar, det här inlägget är till alla er (oss) som frossar i olika serier varje vecka.  Hur skulle jag klara mig utan dessa? Serier innebär avkoppling, egentid och möjligheten att varva ned och sedan kunna somna om kvällarna.  Hur som helst så börjar säsongspremiärerna komma smygandes nu och det känns ju fantastico.
(Det här inlägget handlar om serier som man följer på nätet - så varning för spoilers om ni avvaktar och ser på tv i Sverige).
 
Förra fredagen välkomnade vi Grey's med ett dubbelavsnitt.  Jag tyckte att dom var lite sisådär men Grey's är ju Greys så självklart följer man ändå.  Ikväll är det dags igen.
 
Sedan kom ett nytt avsnitt av Revenge tidigare i veckan.  En serie som varit en stor favorit men som typiskt nog spårade ur liiite där i slutet av förra säsongen.  En tredje säsong på det kan ju innebära vad som helst.  Men jag kan inte låta bli att älska serien.
 
Once upon a time kom också ut i samma veva.  Ytterligare en serie som var rolig i början men spårade ur.  Nu känns den lite barnslig och lite too much för min smak, men har en nörd börjat kolla så kan man inte bara sluta sådär!? Jag samlar nog några avsnitt och ser alla i rad senare i höst.
 
Ikväll är det dags för The Vampire diaries OCH nya serien The Originals.  Vi får se hur det blir med det...
 
Annars så har vi även The Big Bang Theory som kommit ut.
Nästa vecka har jag Hart of Dixie, Beauty and The Beast och American Horror Story att vänta.  Och senare The Walking Dead.
 
 
Hmm, vad mer? I somras följde jag Game of Thrones, Suits, True blood, The white queen, Orange is the new black, Pretty little liars och Twisted.  Vi får väl se när dom återvänder.
Ja ni, har jag glömt något? Vad ser ni på?
Hannah

Pretty little liars kommer tillbaka den 22:e oktober :)
Greys , hart of dixie och revenge tittar jag också på, även how i met your mother och cougar town :)

Elin

Pretty little liars (som jag själv följer)återvänder för ett halloween avsnitt den 22 oktober för att sedan ta uppehåll igen. :(

S.

En bra serie jag börjat kolla på är "Breakout" kings! Annars är det just nu: New girl, Glee, Grey's anatomy, Trophy wife, the vampire diaries osv.. Kollade på en serie som hette "The fosters" i somras också som jag tyckte var helt okej! :)

Emma

Den enda serien utav dessa du skrev här som jag tittat på är Greys och GOT :P
GOT kommer väl tillbaka i mars om man nu ska gå efter när de andra säsongerna kommit ut :)
Jag tittar dock aldrig på nätet utan laddar ned!

Cassandra

Just nu började ny säsong med how i met your mother, modern family och sons of anarcy. Annars är jag på säsong 6 på greys och säsong 3 på breaking bad. Dexter slutade för gott precis. Väntar på cougar towns nya och shameless. Pretty little liars började jag kolla på men tappade bort mig mitt i säsong 1 och är för upptagen med alla andra. Självklart orange is the new black väntar jag också på!

michaela- mamma till tre 💗

HOMELAND! jag som är ganska svårflörtad när det kommer tillserier är helt besatt av den. så jäkla bra! har du sett? annars måste du lova att titta!! :)

ung mamma

Heej, vilken sida tittar du på alla serier?
Hade velat ha någon bra sida med svensk text :P
ps älskar din blogg!

Trees, mamma i London

Jag älskade Twisted, vet inte varför! Det kommer inte nya förrens nästa år.. OCh Håller med dig om Revenge! ÅH vad bra det är.

Kolla The Fosters, också bra och charmig :)
Eftersom du kollade på Orange is the New black tänkte jag!

Amanda

Älskar serier!! Följer i stort sett alla du nämner ovan, serier du måste se är Modern Family och Happy Endings :)

Paula

The fosters , parenthood, switched at birth ... sen de flesta reality serier från usa... plus ja de du nämnt, men inte vampyr , lr games ...

Anneli

Du måste bara se secret circle (om du inte redan gjort det) dom la ner den så väldigt tråkigt men jätte värd att se super spännande=)

Nicole

Jag är inte mycket för serier, det är bara en jag följer slaviskt: Criminal Minds
Tittar dock på många andra när jag inte har något bättre för mig ;)
Undrar dock vart på internet du ser dessa serier? :)

Bella

Åh härligt att se fler serienördar, ibland känner jag mig smått tokig som följer så många serier. Följer de flesta av de du nämner. En av de största favoriterna just nu är nog Parenthood. Får se om de kan upprätthålla kvaliteen nu ytterligare en säsong :) Har nyligen blivi smått besatt av Downton Abbey och ser varje dag framemot att barnen ska komma i säng så jag kan återvända till början på 1900-talet. Håller med en tidigare skribent om Homeland, mycket bra, liksom Orange is the new black. Netflix andra (första) serie House or Cards är också helt okej! Ser även bland annat Drop dead diva och Good Wife, särskilt den senare än väldigt välspelad! Ja, säg den serie jag inte ser ;) som sagt, härligt med fler serienördar!

Birgitta S

Du är inte ensam om att bara vara serienörd jag är likadan
Tack för en bra blohgg

Malin

Jag är en serienörd jag med! Mina favoriter är helt klart Friends och One Tree Hill, men båda har ju tyvärr slutat. Just nu följer jag Hawaii 5 0, The Big Bang Theory, NCIS och Bones! Jag gillade även Off the Map när den visades för ett par år sedan, tyvärr gjordes ju bara en säsong, men den är värd att kolla in! :) Jag håller med dig vad gäller Once Upon a Time, man fortsätter liksom bara att titta..

Carro

Hallå!
Dreamfilm.se är en jättebra (och laglig) sida för streaming. Vet inte om någon annan tipsat om den.
Sons of Anarchy har nog tipsat om tidigare, höjdare tycker jag maken.

emma

Just nu följer jag bones, greys anatomy, chicago fire och pretty loittle liars. Alla är superbra! Kan rekommendera chicago fire som är ny serie, den är på säsong 2! En sida jag kan rekommendera är free-tv-video-online.me där det både finns serier och filmer! :)

paula

Channelcut.me, är bra,serierna kmr upp snabbt likaså ch131 . Dreamfilm har svensk text men inte alla amerikanska serier .

Lena

Du måste ju kolla på Hart of Dixie, bästa!! :)

Fredde

"Witches Of East End" börjar inatt. Den passar nog dig Denize!

Jonna

"Under the Dome" är så bra och spännande! Jag har svårt för att slå mig ner och ge en serie en chans för det känns som att det finns så många men ändå omöjligt att hitta någon man gillar. :) Funderar på att även börja se New Girl då det hittills bara finns 14(tror jag) avsnitt av Under the Dome...

Victoria Djurfeldt

De bästa serier jag någosin har sett, och då har jag sett de flesta, är One Tree Hill och The O.C. Finns inte ord för dom serierna! Att OTH är så lång som 9 säsonger är bara ett + och inte alls jobbigt, jag önskar att det skulle komma fler säsonger. Hehe!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress