Måndag.  Ny vecka - IGEN.  Jag har bestämt mig för att det skall bli en bra sådan.  Åt sidan med all otur och negativitet.  Det här är veckan, då allt bara vänder.  Emilia skall börja i svenska skolan, alla mina problem skall lösas, framtiden skall se ljus ut, förväntningar skall byggas upp och styrkan skall återuppstå.
På fredag skall jag andas ut och känna att jag fick allt gjort, att alla bekymmer som har hängt över mig de senaste månaderna besegrades.  Det är målet för den här veckan.  Nu jäklar.
 
Ha en fantastisk måndag!
Lina

Va roligt att hon äntligen ska få börja :) Är hon förväntansfull? Jag ser fram emot att höra hur det går för henne, och kanske höra vad hon själv tycker är största skillnaden på den svenska och den spanska skolan :)

Elin

Jag beundrar dig så mycket, snacka om att vara en stark person ovh en bra förebild till dina gulliga barn!
Jag älskar din blogg, du tar helt fantastisk bilder, och dina recept har jag nog testat dom flesta :-) keep up the good work, för du gör det väldigt bra trots motgångar!
Ha det så bra!

Ina

Det låter som en jäkla bra inställning. Heja! Själv ska jag klara en vecka ensam med barnen, tänker på dig som gör det jämt, och tänker om. Nu ska jag inte tänka att jag ska "ta mig igenom den", jag ska tänka att jag får rå om egentiden med mina allra bästa och göra det till en toppenvecka :)

Sandra

Kööör så det ryker! Lycka till med allting och om det känns tufft under något skede så skickar vi många, många styrkekramar och hejarop. Heja!!

Hanna Karlsson

Håller tummar och tår för att det blir som du vill!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress