Igår packade vi ihop för att bege oss ut i skogen.  Vi skulle se om blåbären fortfarande ville bli plockade.  Vi köpte med oss ett par pizzor på vägen, för att luncha i solen på en äng.  Jag blev lite nostalgisk då vi brukade hänga just på den ängen, i den skogen - när Elian var bebbe och fick krypa runt där i vårsolen.  Det är så lustigt att den tiden känns som ett helt annat liv, men ändå minns jag det som om det vore igår.
Hur som helst så hann vi inte mycket mer än att sätta oss och ta en tugga innan solen försvann bakom tjockare och tjockare moln.  Lagom tills att vi kände oss mätta så började det ösregna.  Vi packade ihop och sprang tillbaka till bilen för att ta skydd.
Vi bestämde oss för att ändra på planerna lite, att gå i den blöta skogen kändes inte lockande längre.  Vi åkte en bit bort och besökte en stenstrand.  Där sken solen och regnet kändes så långt bort.  Dock var det riktigt blåsigt, så vi fick ingen direkt sensommar-feeling.  Men Elian kastade lite sten, vi njöt av utsikten ett tag och rullade sedan hemåt igen för att möta upp dottern min, som inte var så sugen på att följa med på vår utflykt.
 
Utöver gårdagens lilla utflykt så har vi som vanligt haft en mysig helg.  Vi har besökt ett köpcentrum, haft filmkvällar, ätit gott, umgåtts och tagit vara på kvalitetstid.  Som vanligt så beklagar man sig över att helgen försvann ifrån oss alldeles för fort.  Men nu har vi dragit igång den nya veckan och den lär bli precis lika intensiv som förra veckan.  Hoppas ni fick en trevlig helg och har en fortsatt fin måndag.