Meningen med mitt liv, anledningen till att jag kliver upp varenda morgon, styrkan som jag finner inom mig dagligen - det är tack vare mina barn.
Jag kan ofta sitta och stirra på mina barn helt utan anledning och fascineras över hur dom ser ut, hur dom pratar, hur dom beter sig och jag blir helt till mig bara pga att dom är mina.  Att jag får äran att kalla mig för deras mamma.  Att jag är tryggheten i deras liv och att det är jag som ansvarar för allt dom gör.
Det är sådant som man emellanåt tar för givet.  Det har ju blivit ens liv, ens vardag, man minns inte ens vad man gjorde eller vem man var innan barnen kom.  Men.  Det är så viktigt att inte ta det för givet.  Jag känner mig helt och fullkomligt blessed som har två oerhört fina och friska barn.
Det är ingen självklarhet för alla att få bli föräldrar, det är inget alla bara kan räkna med... det är en enorm gåva i grund och botten, och jag är SÅ tacksam.
 
 
Mammas små bebisar (ja, ni kommer alltid vara mina bebisar) - jag älskar er mer än vad ni någonsin kommer förstå 
EN MASJÄVEL

Nylansering av bloggen EN MASJÄVEL som slog igenom på blogg.se 2010. Kika gärna in om du är intresserad av styling/inredning, mode/skönhet, mat/recept, väntabarnhysteri mm.!

Trevlig kväll :)

Rebecka - SwedishSeattlist

Åh men alltså sista bilden är så otroligt fin. Höst glädje som bäst! Och jag håller med, även om jag själv inte har barn själv än så är dem en gåva. Jag var Au-pair i två år och fick en liten glimps i hur det är att ha barn, så kan bara föreställa hur mycket mer ansvar men samtidigt så mycket kärlek man får.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress