Hello! Här försvinner den ena dagen efter den andra (har jag sagt det förr?).  Om man inte jobbar och redigerar så rastar man barn och hänger vid havet.  Och gör man inte det så ligger man som en ko på soffan med en bok eller halvslumrar till något dåligt på tv.  Man har ingen större ork efter att man har sysselsatt sig med en aktivitet per dag.  Det märks att man borde kunna kalla sig själv för höggravid nu med andra ord.
Tur att jag har världens bästa bloggläsare som jämt har förståelse (och som troligtvis själva njuter av semestertider ändå, hehe).
 
Hur som helst så har jag precis skickat iväg en hel del bilder och tänkte nu ta helg.  Dagarna lär innehålla en hel del förberedelser inför dotterns födelsedag på måndag.
 
 
På tal om födelsedag.  Kolla dessa önskelistor, 6 år emellan.  Galet! Vissa saker är ju lite lika ändå, som 'Dator' och "Råsa Dador" eller 'Häst' och "Råsa gliter hest".  Undrar vad det var för slags häst egentligen? En rosa glitterhäst alltså.  Intressant! Lättare var det i alla fall att slippa känna den där pressen när hon uppenbarligen nöjde sig med prisesstallrikar och en jättestor tårta.  Nu skall det köpas hästsaker, kläder, smink, datorer eller så kan jag lika gärna langa över hela plånboken min då bara "pengar" går bra.
 
 
Hur som helst så skall jag och Elian ut och uträtta lite ärenden, handla med oss lite gottis hem och vänta in resten av folket.  Ha en finfin helg!