Jag och katten reagerar ungefär likadant av värmen.  Vi klagar inte (viktigt! haha), men vi söker kyla emellanåt.  Vilde lägger sig i skuggan om han är ute eller på golvet om han är inne.
Själv har jag suttit på en brygga med mina onda fötter i sjön idag.  Sedan sköljde jag av dom i iskallt vatten när vi kom hem och nu har jag dom i högläge.  Tack förresten för era tips tidigare! I morgon skall jag skaffa mig några tofflor.  Man lär ju inte vara speciellt snygg i sommar, men vad gör det? Så länge man kan ta sig fram någonstans så är jag nöjd.
 
Hoppas att ni njuter av värmen och har haft en fin lördag i solen!
Moa

Jag tänker alltid att det måste vara så jobbigt med päls på sommaren! Katten kan ju inte byta från tröja till bikini... Och då har vi en korthårig katt hos mina föräldrar. Hon gillar inte att bada, till skillnad från en del bengaler, men ibland tar vi bara en våt handduk och drar över henne. Inte så populärt men man märker att hon tycker att värmen är jobbig.

Jessies Vardag - träning, stil, mammaliv -

Ja nog har det varit varmt senaste veckan.. Här hemma har vi kört blöja för den lille, bikini för mig och huvudet inkört i kylskåpet x)

Laila

Åhh så söt! Klart det blir varmt för den lille <3<3

Anonym

Lever du? :D ❤️

Hanna Watson i Kanada

åh vilken mysig bild. man ser hur varmt och mysigt det är :)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress