Jag får inte nog av lukten av det där lilla huvudet.  Jag kan ofta komma på mig själv med att sitta och stirra på den där mini-människan och samtidigt inse att en massa tid har passerat.  Jag roar mig liksom med att bara titta och veta att hon är min, hon är våran, hon är här och att hon bara finns.
 
Vi börjar lära känna varandra mer och mer.  Men samtidigt så svänger allt från dag till dag.  Det är svårt att komma in i några slags rutiner när det jämt sker förändringar.  Hittills så har hon antingen sovit hela tiden, nästan så mycket så man har fått väcka henne för att det känns som om brösten skall explodera och hon verkligen borde äta.  Eller så sover hon inte alls... vill bara ammas och vara nära dygnet runt.  Det verkar inte finnas något mellanläge.
De senaste två dagarna har varit som det sistnämnda.  Hon har vaknat så fort man har lagt ned henne, bara velat vara nära, varit snuttig (men nappen duger inte alls på samma sätt) och haft svårt att komma till ro.  Det där med bärsele/bärsjal känns som nästa stora prio på inköpslistan.  Lilla hjärtat, inte lätt att vara liten och bara vilja vara nära.
 
Hur som helst så har vi roat oss med tvätt- och städdag till en början.  Det bockade vi av i förmiddags.  Sedan åkte vi iväg för att shoppa lite.  Mamman behövde lite nya kläder, efter månader av sunkiga och mjuka kläder.  Kul att kunna ha något amningsanpassat och lite finare innan de gamla kläderna passar igen (om dom kommer göra det).
Elise tyckte dock INTE att det var skoj att gå in i butiken.  Pappan fick bära och vyssa och mamman har aldrig plockat på sig kläder snabbare förut.  Men hem kom jag med lite nytt i alla fall.
 
Nu är k och hämtar Elian som har varit hos mormor och morfar efter skolan, bebis sover (kors i taket) och snart blir det fredagsmys i hemmet.  Trevlig helg på er!