23 april 2017

Status

Vardagslivet

 
Efter några månader i en annan lägenhet pga renovering, så har vi nu flyttat hem igen.  Vi har ju länge varit inne på att flytta till något större - helst ett hus - i flera år nu.  Vi har bara inte hittat det som passar just oss och så har vi valt att skjuta lite på det tills det verkligen krisar osv (för just nu får vi ju plats, bara det att det vore bekvämt med något större) - men efter denna flytten så tittade jag och K på varandra och sa ganska samtidigt att vi inte har lust att flytta igen på väldigt länge, haha.
Trots ett kaos av flyttlådor, otrevliga flyttgubbar, dryg sortering av SÅ mycket prylar, kinkig bebis, sjukdomar och stress så är det givetvis skitskönt att komma hem till en nyrenoverad lägenhet ändå.  Det var på tiden!
 
Just nu är jag bara SÅ himla less på dessa cirkulerade sjukdomar.  Vi har haft något VARENDA vecka i flera månaders tid.  Allt från halsont och bihåleinflammation, till magsjuka och vanliga förkylningar.  I skrivande stund sitter jag med rinnande näsa, muskelvärk och med en bebis som är hostig och alldeles rosslig.  Suck... det får gärna vända nu.
 
Men utöver det så börjar vi sakta men säkert komma i ordning och lilltjejen har i alla fall kommit tillbaka till rutiner efter en del kämpande med det i veckan.  Det märks hur välbehövligt det är för just oss.  Alla barn har ju inte samma behov av rutiner, men med Elise så märker jag att både hon, jag och vi allihopa mår bäst av det.
 
 
Idag skall vi fortsätta sortera och plocka bland grejor här hemma.  Man har fått ta lite i taget, dela upp det och hjälpas åt.  Hoppas att ni alla har haft och har en fortsatt trevlig helg!