30 januari 2017

Dagen hittills

Vardagslivet

 
Dessa två har pratat, lekt och haft sig.  Elise har tyvärr bara lyckats sova sådana där extremt korta stötar idag, men då är det tur att storebrorsan har varit i närheten för att kunna vilseleda tröttheten lite.
 
 
Jag frågade bebis lite snällt om hon kunde ge mig en timme så jag kunde få träna lite.  Jo, men det gick strålande.  I alla fall i en kvart, sedan vaknade hon och blev livrädd för mig.  Det där med hastiga rörelser är inte hennes grej.  Hon verkar inte ha några planer på att vänja sig heller.  Men så länge hon blir buren och verkligen får vara med så är hon glad.  Träning med bebis blir med andra ord alltid spännande!
 
 
Alldeles svettig och rödmosig i ansiktet så knäppte jag fast bebisen i Elians gamla bärsele (vi har en nyare variant också - men den dissar hon direkt) och så gick vi ned i tvättis.  Det tyckte hon förstås var jättekul! (ironi).
Men hon fick helt enkelt stå ut en stund.
 
 
Sedan gick vi upp igen, jag ordnade med lunch och Elise kollade på Babblarna.  Nu har hon precis sovit i tjugo minuter och då passade jag på att hämta kläderna nere i tvättstugan medan storasystern kom hem precis i tid för att vakta bebis.  Perfekt!