Efter närmare tre veckor på ön, så har vi nu landat här hemma igen.  Vi förlängde faktiskt vår vistelse på Gotland med en extra vecka och det behövdes verkligen.
För er som inte följer mig på Instagram så kan jag meddela att det blev en rätt så turbulent semester.  Vår lilla bebis blev jättedålig och blev till slut inlagd på sjukhuset i Visby - samma dag som vi egentligen hade tänkt åka hem till Nynäs igen.
Det var nog bland de tuffaste perioderna i livet som jag någonsin varit med om.  Att se sin pyttelilla dotter sådär extremt sjuk var en hemsk upplevelse.  Fyfarao vad man lär sig att uppskatta småsakerna i livet efter att något sådant där händer.  Jag vet inte hur många löften jag inledde med högre makter "om Elise bara kan få bli frisk snart".  Man var mer eller mindre vaken konstant i över en vecka och DEN sömnbristen gör en knäpp.  Usch.
 
MEN till slut så vände det.  Det kändes så himla långt bort ett tag, men med rätt mediciner så blev skrutt friskare.  Hon har inhalerat, fått penicillin, gått på smärtstillande och det där med sömn är fortfarande inte riktigt på rätt nivå - men hon är glad och sig själv till humöret igen och det är så jäkla skönt!
 
Mitt i hela det här sjukdomskaoset så fick man i alla fall stanna upp och vara tacksam över att vi var på just Gotland under den här tiden.  Min faster bor ju där numera och kunde ta hand om storbarnen när vi var på sjukhuset.  Och när vi var tillbaka och Elise var bättre så tog hon hand om henne också.  Jag kan inte med ord beskriva hur mycket min faster betyder för mig och har betytt för oss.
Utan att man har frågat eller bett eller krävt något så har hon bara klivit in, avlastat, hjälpt och förmodligen varit anledningen till att man själv inte blev HELT galen inombords.
 
Hur som helst så blev inte resan riktigt som vi hade tänkt oss med tanke på omständigheterna men vi fick med oss några fina minnen hem ändå.  Lite fint väder hade vi, mycket god mat och dryck, barnen har badat, föräldrarna höll sig till att bada bastu, några solnedgångar, en 60-års fest, utflykter, skratt, fiskelycka, promenader och äventyr.
 
 
Blandade bilder från en överfylld mobiltelefon...
 
 
♡♡♡♡♡♡♡♡♡
 
 
Hej då Gotland, ses nästa gång!
 
Nu skall vi roa oss med att tvätta, packa om och om ett par dagar går flyget mot mitt gamla paradis - Spanienlandet och Torrevieja!