Poff sa det så hade ännu en vecka bara passerat.  Vi har haft maximalt med otur här tyvärr, med en rejäl sjukstuga inklusive magsjuka hos en viss stackare.  Ni alla vet ju hur jag känner för magsjukan så jag har mer eller mindre ägnat veckan åt att skrubba, torka, skura och städa.  På riktigt så har jag konstant haft en svabb eller trasa med mig var jag än har befunnit mig.  Och peppar peppar, så har vi undvikit att sprida smittan.  Om det nu var magsjuka.  På tal om peppar så har jag i alla fall svalt hela vitpepparkorn flera gånger hela veckan, haha.  Men huuuur som helst.
Pappan i hushållet har även fyllt 31 och det firades såklart med presenter och god mat.  Jag tror att han kände sig nöjd med sin födelsedag, jag hoppas det i alla fall då jag alltid anstränger mig för att allt ska bli bra för andra men så får man bortse från att bebis drabbades av biverkningar efter vaccinet och har varit gnälligare än gnälligast.  Puh!
 
 
Annars så har lillasystern fått äta både sådant som hon har ok:at och sådant som hon inte riktigt gillade lika mycket.  Spaghetti med köttfärssås är en hit och kyckling med potatis går bort.  Än så länge!
 
 
Hon har även umgåtts med sin storasyrra, den här lilla.  Och då kan det se ut såhär.  Hon kände väl kanske att hon inte hade så mycket eget hår, så hon kunde väl då få låna lite av Emilia? Schnyggt...
 
 
Själv har jag vitaminboostat så gott det har gått i veckan.  Jag undviker förkylningen och magsjukan som har gått och äter både starkt och näringsrikt.
Igår hade det dessutom gått bra mycket längre än 48 h sedan sista symtom på magsjukis i hemmet så vi begav oss ut på äventyr.  Elise fick premiäråka pendeltåg och jag kan härmed konstatera att hon tyckte att det var precis lika skittråkigt som jag hade oroat mig för (haha jisses!).  Hur som helst så var målet att ta oss in till pappan som skulle möta oss efter jobbet och ta över barnen.  Själv hade jag ett litet möte/ärende som jag behövde göra.
K, Elian och Elise besökte en lekpark i närheten medan men Elian blev lite avskräckt.... han är väl inte så storstadsvan.  Han tyckte att det var lite VÄL mycket barn på plats och var övertygad om att det var en skola där och att man inte fick gå dit och leka.  Haha hjärtat...
 
Hur som helst så har den här veckan varit evighetslång, så det skall bli skönt med helg och ett avslut på det hela.  Nu skall jag lägga en trött liten miss Elise som gjorde morgon strax innan 5 i vanlig ordning, ägna mig åt ett träningspass och sedan invänta fredagsmyset.