(null)

(null)

På instagram @denize är jag lite mer aktiv nu.  Där finns en skrift om Elise jul (även om en ordentlig kommer komma senare här).  En riktigt magisk kväll och videon från när hon träffar tomten är bara för underbar! 
Kika gärna där under högtiderna nu för uppdateringar.

Nu kör jag och Emilia en uppesittarkväll bara vi två. Mys i soffan och kvalitetstid.  Men klockan har tickat iväg efter alla förberedelser inför jul del två, så det är snart dags att kasta oss i säng då en ivrig liten grabb lade sig utan snack tidigare - han förstod väl att ju fortare han somnar desto snabbare blir det jul!
Ska kika lite mer på det jag och min förstfödda kollar på och sen se till så att paketen under granen ligger där dom ska och julstrumporna fylls än en gång.
Märklig känsla att göra om samma sak när det känns som om vi redan firat.  Men så glad och nöjd som Elise var så kommer jag somna gott och ge storbarnen det bästa tänkbara i morgon.  Ett barn fattas och känslan är alltid densamma men jag ska verkligen göra och gör det bästa av julen 2018.
Jag ser fram emot morgondagen i vilket fall som helst, även om saknaden efter Elise redan är brutalt påtaglig.  Men det var jag förberedd på.  Och hennes syskon förtjänar uppvaktningen i morgon. Att få rå om varandra med nära och kära.  Allt blir bra!

Hoppas alla har haft en mysig uppesittarkväll och god jul! 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress