(null)

(null)

Bland stjärnor och belysning så kom Elise in med ett "wooow! Fiiina".
Mamman mår fortfarande inte så bra, magen är mitt fiende just nu men jag gjorde mitt bästa för att orka pynta det viktigaste:

(null)

(null)

Varje år ser vår adventsljus olika ut.  Vi har haft små ljus, blockljus i olika färger, den traditionella Svensson varianten med mossa och pynt till, stenar från spanska stranden, glitter och mer där till.  I år blev pyntet till ljusen små minikulor som matchade med fatet och siffrorna.

Så tändes första ljuset ikväll.  I samband med att bönan kom hem och Emilia hade önskat risgrynsgröt,

(null)

Elise var lyrisk över sin hemkomst som vanligt.
Har underbara och flera videos där hon hoppar och skrattar och njöt av att få hoppa mellan famn till famn.
Saker hon säger.  Känslor hon ordagrant uttrycker.

Hela familjen hemma.
Trots att jag varit så fruktansvärt sjuk i helgen och ännu känner mig slö, så fick jag en rejäl dos kärlek ikväll.

Hur som helst så hoppas jag på att vara frisk och pigg nog att besöka förrådet imorgon och plocka upp mer pynt, främst så barnen ska få stjärnor/ljusstakar i sina rum och så vill jag ha liiite mer julkänsla i både kök och vardagsrum som fixades med idag.

I detta nuet så bloggar jag med ena handen och nattar bönan med andra.  Älskade varma lilla hand ♡

(null)

(null)

Hoppas att ni har eller haft en underbar första advent! 
Galet så fort tiden går, men just detta år har jag inget emot att jubla tack och hej till om mindre än en månad.  Det värsta året någonsin.
Men men vi har några adventsfiranden kvar, jul och seeeen ryker 2018.  Ut och bort med skiten och in med det nya ❥❥❥
Tara

Med tanke på lilltjejens luftrörsproblem - minns inte nu om det är astma.. - vill jag bara göra dig uppmärksam på att det finns två olika sorters julstjärnor. Sonen är astmatiker o tål inte den ena - vart jättesjuk i december som liten o det tog tid innan vi förstod att det var stjärnorna som var den största orsaken.

Hoppas du piggar på dig snart 💕

Svar: Ah! Tack för tipset! 😱 vi hade samma julblommor förra året också men märker jag något så åker blommorna ut på balkongen, jag tänkte skriva sopen men det lät så elakt mot dom 😅 tack, kram 💕
Denize

Malin

Åh jag längtar också efter nästa år! Har inte haft i närheten av lika svårt som dig i år, men det har absolut varit tufft är läsa sista 1,5 terminen på universitetet när man har sitt första lilla barn hemma. Ska bli så skönt att inte plugga 100%, jobba extra och försöka få resten av vardagen att gå ihop. Längtar till att släppa plugget så att jag får mer tid med min lilla älskling!

Svar: Aldrig ska man jämföra liv! Alla som vill säga tack och hej på nyårsafton är i mina tankar, mot bättre tider! 😄💕
Denize

Carro

Förra året kände jag att det var bland de pissigare. Kunde inte vänta tills det blev nytt år. Så man kan också fira in det nya, om man inte glädjas fullt ut åt det gångna. ❤️

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress