22 december 2018

God första Jul

Vardagslivet

(null)

(null)

Hej hej från vår julstuga!

Lite lustig känsla att säga god jul idag men det gör vi, för här är det jul idag.  I alla fall del 1.  Trion fick paket i sina julstrumpor i morse (men jag sparar på de allra viktigaste till storbarnen till julafton - likaså med paket ikväll när tomten kommer... huvudsaken är att det verkar som en helt vanlig julafton).

Elise var mest intresserad av godiskäppen som fanns i istället för presenterna, haha, men hon fick sedan syn på en Pippidocka och en annan pryl som hon verkligen velat ha och då var lyckan komplett.
Det ska bli intressant om hon ens orkar öppna alla sina paket senare.  När hon fyllde år struntade hon i alla resterande paket och ville leka med den hon började med att öppna.  Nu har hon liiiiite mer om man säger så.  Även om jag dessvärre inte fick tag på just de sakerna jag hade tänkt köpa från början, först via nätshopping som gick åt skogen och sedan reserverade varor som visade sig vara slut.  Jisses hyllorna var i princip tomma när jag var och handlade - men lyckades ändå få ihop bra saker och så har hon ju paket från andra ikväll med!
Sen kanske man kan fynda något i mellandagarna som eventuellt kan fattas.

Hur som helst så kommer jag återkomma senare med kamerabilder från Elise jul med oss.
Vi har en lång och spännande dag med massa aktiviteter inplanerade.  Det ska bli den bästa julen hon kan få här innan hon åker imorgon bitti och är borta julveckan.  Dagen innan nyår kommer hon hem igen.
Jag antar att det blir smått lyxigt för alla barn att fira två gånger i år - även om det viktigaste för mig som förälder - är att ha hela min familj (nära och kära) samlade, glada och njuta av varandras sällskap.  Det är ju det julen går ut på men just den dagen har vi då idag.

Nu har skrutt vaknat efter en välbehövlig tupplur så firandet får fortsätta!

Hoppas att ni alla andra som firar på vanligt vis har lugna och sköna dagar nu innan julafton och utan stress!  På återseende fina ni! ❤️ 
Sara

Men köp inte så mycket då om hon uppskattar det första hon får? Känns ju onödigt? Vi har börjat med att bara köpa en present var åt barnen, det blir liksom bara slita upp paket och knappt hinna glädja sig åt vad de får annars.

Svar: Alla gör som man vill. Hon önskade flera saker men de hinner kanske inte lekas med på någon timme eller två. Men veckor och månader är en annan femma. Jag köper det jag vet att barnen uppskattar, önskar sig och vill ha i längden! Så kan andra, som du, göra på sitt sätt. Varför detta ständiga klagandet på så onödiga saker? 🙄 Alla är olika och det känns som jag skriver det i något sammanhang varenda dag.
Denize

Lena

God Jul!!

Vicki

God jul till dig och din fina familj mångts kramar ❤️

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress