(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

God kväll!

Här har vi haft en shoppingdag deluxe.  Elise valde helt rätt saker i denna hetta: solskydd för huvudet och en stoooor flaska, när det behövs så mycket vätska!
Vi hade besök med oss och Elise lekte i lekrummet med dom, strosade med i butiker, var som en ängel bara! Hon som tidigare varit omöjlig för länge i butiker.  Vi körde hela dagen, några lekstopp, ett matstopp och hon sprang mellan butiker, charmade alla och det var verkligen en helt underbar dag! Inte ett pip på hela dagen. Bara skratt i bilresorna.  Jag är så fylld med lycka efter den här dagen.  Hon blir bara mer och mer underbar för varje dag som går.  Och utstrålningen! Varenda kotte tittade åt hennes håll och bara log.  Älskar den här åldern, älskar mammas böna så jag bara spricker! Alla som träffar Elise faller pladask för henne.

Vi hade förstås lite kvar att fixa inför morgondagen.
Tänk att jag för 14 år sedan låg med värkar, för att sedan föda fram den blivande fjortonåringen! Så himla galet! Jag är så stolt över henne och ser så himla mycket fram emot hennes födelsedag! Om jag kunde så skulle jag ge henne hela världen och lite till.  Hon är värd det! Underbara Emilia.

Hur som helst så kom vi hem efter en lång dag, Elise ville direkt mysa med Emilia och Elian framför film på datorn.  Elian valde att stanna hemma med storasyster, för affärer...  nä om han får möjligheten så skippar han det!
Sedan kom nästa besök kort efter att vi kom hem och han blev lekledare.  Jag trodde att Elise skulle totaldäcka vid 19 efter den långa dagen.  Men hon beordrade honom var han skulle sitta, vad de skulle leka och sedan åt hon upp sina middagsrester med honom också.  Bästis! Timmarna flög förbi.

(null)

(null)

Han hade inget val än att bara haka på och plötsligt blev det högt tempo, hon hade så kul och ville inte alls sova eller att han skulle gå.
MEN efter tvätt och förberedelser inför natten så somnade hon på två sekunder ungefär.  En lång och rolig dag.

Nu måste jag pyssla lite, sedan ska jag själv varva ned en stund!  Önskar er alla en fortsatt fin kväll!