I samarbete med Posterstore.se så har jag fått snygga till väggarna i vårt hem, så tänkte jag visa er resultatet.  Väggen i vardagsrummet har länge varit helt tom, tills den fick en hylla och en tavla som jag skapade i vintras, det fina kollaget på mina finaste.  Men nu har jag fyllt på och tänker nog fylla på ännu mer, så när jag fick en förfrågan om att få hem posters så blev jag såklart superglad, dessutom hade dom jättefina ramar till! Jag valde kopparfärg till vardagsrummet och guld till köket.
 
De som jag valde stod för hur livet var och är.  Tavlan till vänster på första bilden säger mig frihet, med kvinnan och fåglarna.  Jag valde den först av allt, utan att en blinka (sedan var det supersvårt att välja, då det fanns så mycket fint).  Jag älskar den, tittar ofta upp på den och ler och känner hur känslan av frihet bara sköljer över mig.  En tankspridd kvinna, men med nya vingar att flyga vidare.  Och tavlan till höger är ett citat som jag många gånger har använt och tycker är himla bra "Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain".  Dessutom gillar jag marmor-mönster så den fick haka på.
 
I köket valdes den vänstra för attt passa in med likvärdiga växter rent färgmässigt och den andra för att den helt helt var simpel och passade in i vårt kök på ytterligare en vägg som länge varit tom, förutom den lilla veckorplaneraren som flitigt har användts - trots att man har sin kalender i mobilen.
 
Hur som helst så har även Emilia fått hem posters och de ser ut såhär i hennes rum:
 
 
Den med hjorten funderade jag först på att ha i vardagsrummet, istället för den med citatet, men Emilia tyckte om den så mycket så hon fick en sådan.
 
Nu vill jag tacka er för allt ert stöd och erbjuda er chansen att vinna ett presentkort på posterstore till ett värde av 1500kr.  Det jag vill att ni gör är att klicka in på sidan med posters, väja eran favorit och länka till den i kommentarsfältet här.  Jag låter tävligen pågå i någon vecka.  Hoppas ni också hittar något som ni gillar! ❥ ❥ ❥
 
-
 
Medan jag håller på och visar bilder på väggar så kan jag även visa en del av vårt hem.  
 
 
Såhär ser vardagsrummet ut.  Det rum man spenderar mest tid i.  Det rum som alltid har en massa levande ljus tända om kvällarna - oavsett om det är sommar.  Det rum där jag sitter och bloggar.  Det rum där barnen och jag pustar ut om kvällarna och kollar på varsinn skärm.  Det som kommer ändras är tvn, den är inte min och ska lämnas tillbaka på söndag när jag får hem Elise.  Då är jag redo att ersätta den, trots att vi egentligen typ aldrig ser på tv.  Om man inte kopplar in datorn och ser på serier eller liknande.  Själva tv-tittandet är vi dåliga på, om det inte har varit Mello eller Gladiatorerna - det är som program som Elian prompt vill se med mig, annars har han en egen tv i sitt rum där han kan ängna tid åt att spela Ps4.  Men gällande tv-program så är jag bekväm och streamar med datorn här på mitt lilla laptop-bord.
 
 
Och här har vi mitt rum, med min kaoshörna av kläder (lustigt att det känns som om man ALDRIG har något att ta på sig, men ändå är hemmet fullt av kläder... förstår aldrig det där!) och en även mer kaotisk hörna med sminkbord och hudvård, smycken och allt som är mitt.  Gissa om det är Elise favoritplats att klättra upp till? MASSA roliga saker att försöka öppna.
 
Och så hennes rosa lilla rum då.  Det är egentligen bara hennes sovplats, det finns lite leksaker där inne men för det första så används de extremt sällan.  Vi har leksaker i köket, vardagsrummet och hennes rum.  Men det är sällan hon sitter med en leksak och leker länge.  Vi kan t ex bygga med klossar, lägga pussel och läsa böcker - men det allra roligaste hon vet är att vara ute och leka och då krävs inte heller leksaker.  Då räcker det med kottar, grus och pinnar och så är hon supernöjd.
 
Hur som helst, så ser små delar av vårt hem ut.  Jag vet inte om Emilia vill att jag visar hela hennes rum och Elians rum är ständigt upp-och-ned vänt trots att det känns som om man plockar där inne dag ut och dag in, dessutom ska rummet renoveras ordentligt.  Han ska få nya möbler, hans gamla leksaker ska tas bort - då den tiden av hans liv har passerat och han nu bara vill ha en cleant rum, med lite fotbollsaffischer och liknande och fokus på förvaring av tv.spel.  Vi får se hur det blir, men än så länge så trivs han i sitt röriga lilla rum.
 
Men men, glöm inte tävlingen som jag skrev om här ovanför, bara för att jag börjar babbla på om vårt hem.
Vill ni också snygga till era väggar? Klicka på länken, jag skriver den HÄR igen, så glädjs jag av att kunna "ge något tillbaka" när ni varit så fina och stöttande genom allt.